Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

R5

A Német – Tóth duó is Citroen C3 Rally2-vel versenyez idén

Harmadik R5-ös szezonja után autót és navigátort vált a tehetséges pilóta. A Tagai Racing Technology által felkészített versenyautó és a még mindig motívált Tóth Imre nagyon ösztönzőleg hat Német Lackóra, aki bízik abban, hogy a közös tesztek a világbajnokkal még jobban segíteni fogják, hogy közelebb kerüljön álmai eléréséhez.

részletek

Új év, új technika - Skoda Fabia R5 teszttel kezdte a szezont Vogel Adri

A rali-Eb-t az ERC3-as kategória összetett 7. helyén záró magyar versenyző a Dani Fischer Team Skoda Fabia R5-ösét tesztelte Kiskunlacházán.

részletek

Az R5-ösök titkai

Már a tavalyi szezonban is közel húsz darab R5-ös autó versenyzett a hazai ralipályákon, idén ez a szám akár tovább is nőhet. De hogyan is működik és mennyibe kerül a hazai ralisport csúcskategóriája? Topp Zoltánnal, a Topp-Cars alapítójával és tulajdonosával beszélgettünk.

részletek

Újra két Skodával támad a Korda Racing

Új családtaggal bővült a Korda Racing versenyautó flottája, a napokban megérkezett a csapathoz a vadonatúj Skoda Fabia R5, melynek bemutatkozására sem kell sokat várni, hiszen a Hídéptő Baranya Kupa a Hertz Kupért versenyen már harcba is szállhat a Mitropa Kupa pontokért.

részletek

A Skoda Fabia R5 új bázist kapott

A Skoda Motorsport mostantól az új központjában működik tovább, közel a Skoda Auto gyárához Mladá Boleslav külvárosában. Az erre a célra tervezett épület egy fedél alá hozza a Skoda Motorsport minden részlegét, így még hatékonyabban szolgálhatja az ügyfelek és a gyári csapat szükségleteit.

részletek

Rivaldafényben a Skoda legfrissebb modelljei

Számos világ- és autószalon-premierrel érkezik a Skoda a Genfi Autószalonra. A márka 2-es pavilonbeli standjának középpontjában „bestsellere”, a Skoda Octavia két változata áll.

részletek

R5-ös és S2000-es autók a Baranya Kupán

Több külföldi páros, Historic-mezőny és a másodosztály színesíti a Mitropa Kupa versenynaptárába is beletartozó, Pécs környéki viadalt - több ORB-s duó is ott lesz a pályákon.

részletek

Akcióban az R5-ös Hyundai

A Hyundai Motorsport megkezdte R5-ös autójának tesztelését, az első próbára, melyen Kevin Abbring ült a volánnál, Dél-Franciaországban, a Perpignan közelében lévő Fontjoncouse-ban került sor. A Hyundai Motorsport nemrég alakult, Andrea Adamo által vezetett ügyfélosztályának ez volt az első olyan művelete, amit a főhadiszálláson kívül végzett.

részletek

Mitsubishi R5 - Friss hírek az Mparttól

Régóta nem adott hírt magáról az Mpart AB, az R5-ös Mitsubishi fejlesztésével foglalkozó cég, októberben azonban megtörték a csendet a svédek.

részletek

Jövőre versenyképes lesz a Hyundai R5-öse

A következő szezon közepére lesz versenykész a Hyundai R5-ös specifikációjú autója. Az i20 tesztelése még ebben az évben megkezdődik várhatóan.

részletek

Lappi a világbajnoki címre tör az R5-ös Skodával

Az Eb cím védője nagy csatára számít az R5-ös Fabia első világbajnoki versenyén, azonban Lappi nem tagadja, az év végén a világbajnoki címet is szeretné begyűjteni.

részletek

Tervben a kombi R5-ös a Skodánál?

A Skoda tovább gondolja a nemrég bemutatott R5-ös Fabiát, vagy csak a 2015-ös Wörtherseetreffen tuningtalálkozóra próbál valami nagyszerűt és látványosat villantani?

részletek
Olvastad már?