Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 8. hétfő

PiquetJr

Vandoorne: Megkönnyebbültem, hogy nincs több időmérő

A belga pilótával feltörölte a padlót az idei időmérőkön Fernando Alonso, aki mind a 21 alkalommal legyőzte csapattársát, így nem csoda, hogy Vandoorne örül neki, hogy idén nincs több kvalifikáció.

részletek

Piquet: Az F1 máris a Formula-E-t másolja

Nelson Piquet Jr. szerint szembetűnő, hogy a Formula-1 2021-es tervrajzainak készítésekor az elektromos sorozat új autójáról is kölcsönöztek ötleteket. A Jaguar elnöke szerint pedig már az F1-es nézettség beelőzése sincs messze.

részletek

Piquet: Di Grassi tönkre akarta tenni a karrieremet

Nelson Piquet jr. és Lucas di Grassi sosem lesznek már barátok. A két brazil ellenségeskedése jó ideje tart már, de honnan ered ez a szembenállás? A jelek szerint egyiküket sem kell igazán félteni.

részletek

Piquet: Alonso Le Mans-t is meg fogja nyerni

Nelsinho Piquet dolgozott Fernando Alonso csapattársaként a Renault-nál, tehát volt ideje kiismernie a spanyolt. A Formula E brazil bajnoka szerint Alonso Le Mans-ban is sikeres lesz.

részletek

Piquet: „Versenybaleset volt”, Vergne: „Ja, mint Szingapúrban”

A Formula-E monacói versenye egyetlen nagy balesetet hozott, az viszont igencsak megmérgezte a levegőt a két érintett, Jean-Eric Vergne és Nelson Piquet Jr. között. Még a szingapúri ütközésbotrány is előkerült.

részletek

A Formula-E-ben is következetlenek a felügyelők?

A Buenos Aires ePrix incidensei után így gondolja Nelson Piquet Jr.: őt olyan eset miatt vizsgálták, amelynek meg sem szabadott volna történnie, ellenfele pedig egyértelmű büntetést úszott meg.

részletek

Piquet zűrös időmérőn tért vissza az élre

Hatalmas meglepetésre Nelson Piquet-vel az élen a NextEV csapata sajátította ki az első rajtsort a Hong Kong ePrix-re, miután Robin Frijns balesete következtében elmaradt a finálé.

részletek

„Alonso pályafutásának végénél jár”

A spanyol versenyző korábbi renault-s csapattársa úgy gondolja, továbbra is Alonso az F1-es mezőny legjobb pilótája – csakhogy csillaga már leáldozóban van.

részletek

Óriási hír: Piquet a Formula-3-ban!

A többségében 20 év alatti versenyzőket szerepeltető F3-as Európa-bajnokság mezőnyében a hétvégén egy igazi rutinos róka, az egykori F1-es Nelson Piquet is felbukkan – öccse ellen indul.

részletek

Piquet LMP1-es autóval ott lesz Le Mans-ban

A Formula-E címvédője talán már kifelé kacsingat az elektromos sorozatból, hiszen idén a WEC három futamán is rajthoz áll majd, csapattársa pedig két olyan pilóta lesz, akikkel más pályákon riválisok.

részletek

Nelson Piquet újabb fia érkezhet az F1-be?

A 17 éves Pedro hazájában már kétszeres Formula-3-as bajnok, még nem tudja, hogy mi a következő lépcsőfok - az azonban biztos, hogy a célja az F1-be kerülés.

részletek

Piquet nem tervezi visszatérését az F1-be

A háromszoros világbajnok fia, Nelson Piquet Jr. 2009-ben került ki az F1 körforgásából, de elégedett a karrierjével és nem gondolkodik a visszatérésen - szerinte erre nincs esély.

részletek
Olvastad már?