Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 31. vasárnap

Oroszország

Így vagy úgy, el lett oltva az autó - még ha nem is vízzel

A helyszín Oroszország, ahol egy kigyulladt BMW vesztegel az út szélén. Na de nincs ott tűzoltó! Késlekedésre nincs idő, jól fog jönni a szippantósautó is a tartálya tartalmával. A célnak megfelelt, nem igaz?

részletek

Nagyszerű eredményt ért el a McLaren a csapatfőnök szerint

Mindkét versenyzőjük pontot szerzett, ráadásul nem is rossz helyen, Andreas Seidl csapatfőnök pedig így az elégedettnél is elégedettebb az Orosz Nagydíj végkimenetelével.

részletek

Hamilton: Pole-lal egyenértékűek a Q3-as köreim

Lewis Hamilton úgy érzi, a maximumot hozza ki magából mostanság azzal, hogy legalább ott van a Ferrarik közvetlen közelében, vagy éppen között. Ez neki annyit ér, mintha pole-t szerzett volna.

részletek

Megpróbálta megenni jogsiját a részeg orosz

Ezt az orosz férfit ittas vezetésen kapták, majd mikor elkérték volna a papírjait, inkább úgy döntött, hogy elfogyasztja jogosítványát. Mikor ez sem sikerült, inkább az alsónadrágjába "rejtette".

részletek

Mikor csak neked van jogosítványod a baráti társaságban

Szerintetek hányan férnek be ebbe az autóba? Annyit elárulunk, hogy többen, mint gondolnátok. Sőt, még egy harmónika és egy gitár is simán elfért. A válaszért nézzétek meg a videót, amely természetesen Oroszországban készült.

részletek

Oroszok: Bernie sokkal jobban csinálta

Az ország motorsportszövetsége szerint a Liberty Media kudarcot vallott, nem bizonyult alkalmasnak az F1 irányítására. Most hiába akar túladni a sporton, kétséges, hogy bárki megvenné a kívánt áron.

részletek

Égő autóval ugrattak a befagyott tóba

Előbb felgyújtották a Ladát, majd a sofőr volán mögé pattant és a magasból beleugratott a befagyott tóba. Igen, jól olvastátok, ez látható a videón. A vállalkozó szellemű orosz életben megúszta a kalandot.

részletek

Mercedes: Nincs vége a harcnak a Ferrarival

Ugyan tovább növelte előnyét a címvédő gárda a maranellói alakulattal szemben, a csapatfőnök szerint ez még messze nem garancia a végső sikerre. Hat futam alatt még befoghatja a Ferrari a Mercedest.

részletek

Bottas a pole-ban Szocsiban, a Mercedes agyonvert mindenkit, a Ferrari sehol

Óriási Mercedes-fölényt hoztak az Orosz Nagydíj szabadedzései, így a németek páholyból várhatták a kvalifikációt, hasonlóan versenyzőjükhöz, Lewis Hamiltonhoz, aki karnyújtásnyira kerülhetett a vb-címtől.

részletek

Így gyalulta le a Mercedes megint a mezőnyt a harmadik szabadedzésen!

Bár az első gyakorlást minimális különbséggel még a Ferrari nyerte, a másodikon a Mercedes nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt. A harmadikon mutatni kellett valamit a Ferrarinak.

részletek

A csúcsformában lévő Hamilton visszahódítja Szocsit?

Lewis Hamilton kifogástalan formában kezdte az Orosz Nagydíj hétvégéjét: a nyitónap leggyorsabbja maga is elismerte, hogy ezúttal jobban alakulnak a dolgai Szocsiban, mint korábban. A címvédő-listavezető pilóta utóbbi hetek nyújtott teljesítménye komoly téma, s azzal kapcsolatban csak egy dolog tűnik biztosnak: a közvélemény szerint soha nem volt még olyan formában, mint mostanában.

részletek

Kiüthetik Kubicát a Williamstől

Úgy fest, nem véletlenül halogatja a döntést a Williams-Mercedes, ki kapjon ülést Lance Stroll mellett 2018-ban a csapatnál. A hírek szerint 15 millió dollárnyi orosz tőke miatt lemaradhat a lengyel.

részletek
Olvastad már?