Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

Oroszország

Vizsgálódik a WADA a Haas-festés miatt

Orosz zászló alatt nem versenyezhet Mazepin, annak színeit viszont megjelenítheti az autóján vagy az öltözékén – ezen ellentmondás miatt vizsgálja a Haas új dizájnját a Doppingellenes Ügynökség.

részletek

Eldőlt: Nem indulhat az orosz zászló alatt Mazepin

A Haas F1-es debütálás előtt álló versenyzőjét is érinti a Nemzetközi Doppingügynökség döntése, így ő sem indulhat az orosz zászló alatt – sőt, ha nyer, az orosz himnuszt sem fogják eljátszani neki.

részletek

Mazepin: Azért utálnak, mert orosz vagyok

Már első versenye előtt a Formula-1 egyik legmegosztóbb személyiségévé vált Nyikita Mazepin. Szerinte nemzetisége közrejátszik abban, hogy ilyen kedvezőtlen fogadtatásban van része.

részletek

Az autó összelapult, a gazdája megúszta

Oroszországban történt: a férfi az autóját tisztogatta a ráfagyott jégtől, mikor azt vette észre, hogy kisebb betondarabok potyognak fentről. Ez volt az egygyermekes apa szerencséje, felnézett, majd azonnal rohanni kezdett. Egy kéttonnás betontömb zuhant le, ami teljesen megsemmisítette az autót, de tragédia szerencsére nem történt.

részletek

Puszta kézzel mentette meg az autóját a pattogó keréktől

Az orosz Chuck Norris nem tétovázott, amikor észrevette a veszélyt: kiugrott az autójából, és puszta kézzel terelte el a körülbelül 15 kilogrammos kereket. Abban nem vagyunk biztosak, hogy csonttörés nélkül megúszta a találkozást.

részletek

Hogyan érintik a szocsi F1-es futamot az orosz sportéletet sújtó brutális szankciók?

Annak ellenére, hogy gyakorlatilag példátlan szankciókkal sújtották Oroszország sportéletét a doppingminták állami szinten történő manipulálása miatt, a szocsi F1-es futam szervezői biztosak abban, rájuk semmilyen negatív hatása nem lesz ennek.

részletek

Így vagy úgy, el lett oltva az autó - még ha nem is vízzel

A helyszín Oroszország, ahol egy kigyulladt BMW vesztegel az út szélén. Na de nincs ott tűzoltó! Késlekedésre nincs idő, jól fog jönni a szippantósautó is a tartálya tartalmával. A célnak megfelelt, nem igaz?

részletek

Nagyszerű eredményt ért el a McLaren a csapatfőnök szerint

Mindkét versenyzőjük pontot szerzett, ráadásul nem is rossz helyen, Andreas Seidl csapatfőnök pedig így az elégedettnél is elégedettebb az Orosz Nagydíj végkimenetelével.

részletek

Hamilton: Pole-lal egyenértékűek a Q3-as köreim

Lewis Hamilton úgy érzi, a maximumot hozza ki magából mostanság azzal, hogy legalább ott van a Ferrarik közvetlen közelében, vagy éppen között. Ez neki annyit ér, mintha pole-t szerzett volna.

részletek

Megpróbálta megenni jogsiját a részeg orosz

Ezt az orosz férfit ittas vezetésen kapták, majd mikor elkérték volna a papírjait, inkább úgy döntött, hogy elfogyasztja jogosítványát. Mikor ez sem sikerült, inkább az alsónadrágjába "rejtette".

részletek

Mikor csak neked van jogosítványod a baráti társaságban

Szerintetek hányan férnek be ebbe az autóba? Annyit elárulunk, hogy többen, mint gondolnátok. Sőt, még egy harmónika és egy gitár is simán elfért. A válaszért nézzétek meg a videót, amely természetesen Oroszországban készült.

részletek

Oroszok: Bernie sokkal jobban csinálta

Az ország motorsportszövetsége szerint a Liberty Media kudarcot vallott, nem bizonyult alkalmasnak az F1 irányítására. Most hiába akar túladni a sporton, kétséges, hogy bárki megvenné a kívánt áron.

részletek
Olvastad már?