DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 11. hétfő

MonteCarlo

Több évre biztosította helyét Monaco

Az idei versennyel lejárt Monte-Carlo Formula-1-es szerződése. A nagydíj azonban szerepel a kedden kiadott 2023-as naptárban, és a rákövetkező két évben is megtartják.

részletek

A Skoda Fabia MONTE CARLO

Különleges MONTE CARLO változattal teszi teljessé a Skoda a Fabia új, negyedik generációjának kínálatát. A kezdetben kizárólag a Fabia számára bevezetett, jól csengő név immár 2011 óta képviseli a sportos életstílust, a márka e legendás ralin aratott számos sikerének állítva emléket. Karosszériájának fekete részletei az új Fabia dinamikus megjelenését erősítik, míg belterét vörös stílusjegyek, a kartámaszokon és a műszerfalon pedig karbonhatású felületek határozzák meg. A Fabia MONTE CARLO négyféle motorváltozattal rendelhető, amelyek az 59 kW (80 LE) és 110 kW (150 LE) közötti teljesítménytartományt ölelik fel.

részletek

Ogier-defekt után Loeb-siker a Montén

A balszerencse elvette a Monte-Carlo Rali győzelmét Sebastien Ogier-től, odaadta viszont Sebastien Loebnek, aki 47 évesen nyerte meg nyolcadszor is a legendás WRC-futamot.

részletek

A Monacói Nagydíj második edzése

Egy év kimaradás után visszatért a mezőny klasszikus helyszínre: Monte-Carlóban a hagyományokat követően csütörtök a szabadedzések napja. Szöveggel-képekkel közvetítünk a történésekről.

részletek

Fotók Monacóból: Már kész a versenypálya!

Teljes pompájában csillog Monaco, legalábbis ami a versenypályát illeti! A formula.hu fotói a helyszínről, ahol a hétvégén már versenyt bonyolítanak, s ahol egy hónap múlva pedig a Formula-1 is tiszteletét teszi.

részletek

WRC: Ogier parádézik, de Evans vezet

Szenzációs időket autózik a világbajnoki címvédő, de egy defekt visszavetette, így csapattársa és fő riválisa, Elfyn Evans vezeti a Monte-Carlo Ralit a második napot követően.

részletek

Monte Carlo felszereltséget kap az új Skoda

A népszerű Monte Carlo felszereltségi szinttel bővíti új Scala kompakt modellje palettáját a Skoda. Az új kivitel tisztelgés az autógyártó nagysikerű rali-történelme előtt, s markáns fekete elemeivel, illetve a fekete hátsó „Skoda” felirattal még sportosabb megjelenést kölcsönöz a dinamikus Scala számára. A modellsorozathoz rendelkezésre álló minden motorváltozattal rendelhető Scala Monte Csrlo premierjére szeptemberben, a Frankfurti Nemzetközi Autószalon (IAA) alkalmával, az első ügyfélkiszállításokra pedig 2019 negyedik negyedévében kerül sor.

részletek

Futamelőzetes: Monacóban folytatódik a szezon

A Formula-1-es világbajnokság Monte-Carlóban, a szezon egyik, ha nem legkülönlegesebb helyszínén folytatódik. A Monacói Nagydíj az izgalom, a mérhetetlen precizitás, a csillogás, a sztárok, a gazdagság és persze a könyörtelenül szűk utcák egyvelege.

részletek

Vettel szerint nagy a felhajtás Leclerc körül

Az elmúlt két versenyén pontot szerzett, a hétvégén pedig hazája nagydíján áll rajthoz Charles Leclerc. Nagy a felhajtás mostanában az ifjú titán körül, amit Sebastian Vettel is „szóvá tett”.

részletek

Változhat a monacói F1-es pálya vonalvezetése

A monacói az egyik legtradicionálisabb pálya a versenynaptárban. Vonalvezetése hosszú évtizedek óta, javarészt változatlan, most azonban egy óriási projekt eredményeképpen átalakulhat.

részletek

Az Indy 500 ellopta a show-t Monacótól

Bár megint nulláztak, nem teljesen reménytelen a McLaren helyzete, ráadásul a Monaco GP rajtja előtti attrakciójuk egészen szenzációs volt - akárcsak az, amit Alonso produkált a Brickyardon!

részletek

A 2. edzés percről percre

Lewis Hamilton már az 1. szabadedzésen megdöntötte a monacói körrekordot, de a Ferrari valószínűleg mindent megtesz majd a visszavágásért - s a Red Bull lemaradása sem tűnik olyan nagynak...

részletek