DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Podcast

Podcast: Verstappen nyert, Alonso a remény

Max Verstappen utolérhetetlen volt, Fernando Alonso pedig megmutatta, hogy miért ő a remény 2023-ban. A Formula Podcast kitárgyalta a Monacói Nagydíjat.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Azt a Monacói Nagydíjat, amelynek a múltja páratlanul gazdag, azonban a hosszabb távú jövőjét illetően a 2025-ig érvényes szerződés ellenére is nagyon sok a kérdőjel. Gergő és Sanyi alaposan a körbejárják a témát, hogy a hercegségnek milyen áldozatokat kellett hoznia a jelenlegi konktraktusért, s azt is, hogy miért lehet aggódnivalójuk a folytatással kapcsolatban.

A műsorban Max Verstappen megkapja az őt illető dícséretet azért, amiért rendíthetetlennek bizonyult, ha esett az eső, ha nem. Mivel a csapattárs, Checo Perez csúnya betlit mutatott be, a Red Bull belharcát valószínűleg fújhatjuk, így a monacói futamot a 2. helyen záró Fernando Alonsóra különleges feladat hárul: a stáb szerint már csak a 33. győzelmére hajtó spanyol idei szereplése csempészhet izgalmat az idénybe. Napirendre kerül, hogy az utóbbi időszak történéseinek fényében miért volt igazán jelentőségteljes Esteban Ocon 3. helyezése az Alpine-nal, de más izgalmas témák és pusmorgások is elhangzanak.

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E27_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 
A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!
 
Májusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: