Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

Misano

Vinales nyitott az élen az Apriliával Misanóban

Második hétvégéjét teljesíti új csapatával a spanyol, de az első edzésen máris a leggyorsabb volt a megérkező eső előtt. A Suzukik és a Ducatik mögötte, a visszatérő Dovizioso a mezőny végén.

részletek

Espargaro: Fabión kívül senki nem gyorsabb nálam jelenleg

Az Aprilia első dobogóját szerző spanyol roppant magabiztosan nyilatkozott a saját teljesítménye kapcsán – az RS-GP-t a napokban kipróbáló Vinales lehet az igazi fokmérője az idősebb Espargarónak.

részletek

Bagnaia törmelékre, Quartararo a versenyirányítás hibájára gyanakszik

Különösen kegyetlenek lehettek vasárnap a sisakfóliák a pramacosokkal; „Maverick nem tért vissza, hiszen el sem ment”; Quartararo nem látta a figyelmeztetést – a főszereplők értékelései.

részletek

Bagnaia az élről bukott, Vinales a hatodik győztes

Hiába vezetett sokáig a pramacos, a hajrában hibázott, így a Yamaha spanyolja megörökölte tőle a győzelmet az Emilia-Romagna-i GP-n. Mir és Espargaro a dobogón, őrületesen szoros a vb élmezőnye.

részletek

Elvették Bagnaia csúcsát, Vinales a pole-ban

Egyértelműen a pramacos olasznak állt a zászló az Emilia-Romagnai GP kvalifikációján, pályaelhagyás miatt azonban nem szerezte meg első pole-ját. A Yamaha spanyolja így duplázott a misanói időmérőkön.

részletek

Bagnaia rekordot futott, majd elesett

A Pramac Ducati motorosa pályacsúccsal húzta be az Emilia-Romagna-i GP harmadik edzését, megelőzve három yamahást. A vb-éllovas Dovizioso a tízbe sem fért be, így jelenése lesz a Q1-ben is.

részletek

Rossi féltestvére is a MotoGP-ben indulhat jövőre?

A pletykák szerint jó esély van rá, hogy a Moto2-es világbajnoki összetettet vezető Luca Marini ülést találjon magának 2021-re. Eközben a pénteken látottak újabb izgalmas misanói futamot ígérnek.

részletek

Binder kétezredes előnnyel az élen a KTM-mel

Elképesztően szorosan alakult az Emilia-Romagna-i GP második edzése, hiszen az első öt helyezett egy tizeden belül zárt egymáshoz képest. Rossi és a vb-éllovas Dovizioso viszont nincs a tízben.

részletek

Kettős Petronas-vezetéssel indult a második misanói hétvége

Fabio Quartararo és Franco Morbidelli zárt az első két helyen az Emilia-Romagna-i Nagydíj péntek délelőtti gyakorlásán, megelőzve a KTM-es Pol Espargarót és a suzukis Joan Mirt.

részletek

Új kipufogót próbálgatott a Yamaha a misanói teszten, Vinales az élen

A szombaton pole-t szerző Vinales érte el a legjobb köridőt kedden, s a leglátványosabb fejlesztés is a hangvillások nevéhez fűződött. Morbidelli viszont gyomorproblémák miatt nem ült motorra.

részletek

Rossi: Nem adjuk fel, idén bármi megtörténhet

Quartararo magára vállalta a bukást, Vinales nem érti, mi történik vele, Dovizioso őrültnek tartja az idei bajnokságot, amelyben az élre állt – így értékeltek a vb-esélyesek Misano 1 után.

részletek

Rossi: Kígyókat melengettem a keblemen!

A „Doktor” két akadémistája, Franco Morbidelli és Francesco Bagnaia végzett az első két helyen Misanóban, ami büszkeséggel töltötte el őt, de azért viccesen megjegyezte: túl hamar lettek túl gyorsak.

részletek