DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Misano

Quartararo: Ez nem lesz elég a vb-címhez

Bagnaia még a 30 pontos hátrányt is soknak érzi, Quartararo nem aggódik, de nem is nyugodt, Espargaro pedig a növekvő lemaradása ellenére is bizakodó – így értékeltek a főszereplők Misano után.

részletek

Bagnaia zsinórban negyedszer győzött

Bár jövő évi csapattársa a befutóig szorongatta, a Ducati gyári motorosa nyerte a San Marinó-i Nagydíjat, ezzel pedig immár 30 pontra megközelítette a Misanóban csak ötödik Quartararót.

részletek

Milleré a pole, Quartararo a harmadik sorban

Tarolt a Ducati a trükkös misanói időmérőn: az első hétből hat helyet elhoztak a bolognaiak versenyzői. Francesco Bagnaia a büntetésével együtt is Fabio Quartararo és Aleix Espargaro elől startolhat.

részletek

Bastianinié a péntek, Bagnaiát megbüntették

Négyes Ducati-vezetést hozott a San Marinó-i Nagydíj első edzésnapja, míg a vb-éllovas Quartararo ötödikként zárt, fő üldözője, Aleix Espargaro pedig hetedikként. Marquez eközben elindult Misanóba.

részletek

Sebestyén Peti 12. és 14. helyekkel gazdagodott Misanóban

A Supersport-világbajnokság mindkét olaszországi versenyén a pontszerzők között ért célba a HUMDA támogatásával a Bardahl Evan Bros Yamahájával versenyző magyar motoros.

részletek

Kiss Norbert: Újabb győzelem Misanóban!

Az első napon aratott győzelem és egy harmadik hely után a hétvége további részében is remekelt Kiss Norbert, aki újfent a dobogó tetején ünnepelhetett Misanóban.

részletek

Kiss Norbert győzelemmel kezdte az idényt

Megkezdődött a kamion-Eb 2022-es idénye. Az olaszországi Misano a helyszín az első hétvégén, és a Révész Racing pilótája, Kiss Norbert címvédőként indul az idei szezonban.

részletek

Ez segítette győzelemhez Marquezt Misanóban

Mármint természetesen Bagnaia bukásán túl: visszatérése óta először nyert jobbos pályán a spanyol, de volt egy tényező, amely elfedhette, hogy még mindig vannak fizikai korlátai a motoron.

részletek

Quartararo enni is alig bírt a futam előtt

Hiába volt nagy a pontelőnye, érezte a nyomást a MotoGP-világbajnokságot két versennyel a vége előtt megnyerő francia. A yamahás szerint Mugello, a kiegyensúlyozottsága és a nyugodtsága volt a kulcs.

részletek

Bagnaia bukása után Marquez nyert, Quartararo a világbajnok!

Sokáig vezetett a ducatis kihívó Misanóban, öt körrel a vége előtt azonban elesett, így a Yamaha franciája már most bebiztosította a vb-címét. Marquez vezetésével kettős Repsol-győzelem.

részletek

Ducati-henger az élen, Quartararóék Q1-ben

Johann Zarco volt a leggyorsabb a második misanói forduló szombati vizes edzésén, megelőzve Jorge Martint és Jack Millert. Eközben a vb-aspiráns yamahás és egyedüli kihívója egyaránt tízen kívül.

részletek

Miller elverte a mezőnyt, meglepetések a tízben

Péntek délután a Ducati ausztrálja bizonyult közel egy másodperccel gyorsabbnak mindenki másnál a vizes Misanóban, miközben a vb-éllovas Quartararo továbbra sem fért be az első tízbe.

részletek