Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek

MikulásRali

Hadik András 2020 magyar ralibajnoka

Turán Frigyes dominált a Mikulás Ralin, de a bajnoki címet a listavezetőként érkező Hadik András húzta be - 2009 és 2018 után harmadszor ért fel a hazai ralibajnokság csúcsára.

részletek

Izgalmas véghajrá, minden a Mikulás Ralin dől el

A Mikulás Rali minden évben egy levezető, „bulifutam” volt, azonban idén a magyar bajnokság részeként kiélezett küzdelemmé válik. A bajnoki címre esélyes párosok között ott van Turán Frici és Bagaméri Laci is, akik jelenleg 92 ponttal az összetett második helyen állnak.

részletek

Mikulás Rali: Az idei legjobbját várja magától Csucsu

A szezonzáró futamra készül a Citroen Rally Team Hungary csapata. Mindenki mosolyog, hiszen Lukács Csucsu Kornél egész évben a murvás ralifutamot várta és Tóth Imivel mindketten arra jutottak a teszt után, hogy a Citroen C3 R5 szenzációs futóművével élmény lesz a Veszprém környéki futamon versenyezniük. Sajnos az érvényben lévő szabályzóknak megfelelően ez a verseny nézőktől elzárt, de remélhetőleg az interneten sokan követik majd az élő közvetítéseket és sokan szurkolnak csapatunknak.

részletek

Klausz Kristóf nyerte az idei Mikulás Ralit

Bútor Róbert és Balogh János is harcban volt a győzelemért, de végül a fiatal fordos pilóta futott be győztesként a 2019-es Mikulás Ralin a Veszprémhez közeli murvás pályákon.

részletek

Ollé Sasa: Megtört a jég!

Sikerre éhesen állt az Ollé Sasa, Czakó Janek alkotta duó a 2018-as szezon zárásának szánt Mikulás Rali előtt. A Skoda Fabia R5-tel nehezen ismerkedő tapasztalt pilóta az ózdi esés után úgy érzi, most tört meg a jég, végre nyerni tudtak!

részletek

Tim Gábor új autóval dobogós a Mikulás Ralin

A több nehézséget, három kiesést, de végül kategória harmadik helyet hozó Rallye2 szezon végeztével volt hiányérzet Tim Gáborban és a JG2 Racingben. A bemutatkozó év ugyan hozott győzelmet és sikereket, a murvás versenyeken nem sikerült bizonyítani.

részletek

Ollé Sándor nyerte a Mikulás Ralit

Szokás szerint bő mezőnnyel zajlott le a hagyományos Mikulás Rali 2018-ban, de az első hely sorsa igazából nem volt kérdéses: végig Ollé Sándor diktálta az iramot Czakó Janekkel az oldalán és magabiztos autózással be is húzta a tét nélküli, de komoly ranggal bíró futamot.

részletek

Újabb sportágban próbálja ki magát a Magyar Kupa ezüstérmese

Új sportág, új autó, új pálya – egy teljesen új kihívás vár Hangodi Bendegúzra: a HQ Racing fiatal pilótája a raliban próbálja ki magát egy Opel Adam volánjánál a december 8-9-én Veszprémben megrendezésre kerülő Mikulás Ralin.

részletek

Lovászék méltó módon zárták a 2017-es évet

Az LP Winner Motorsport versenyzőpárosai várakozásaiknak megfelelő eredménnyel zárták a 2017-es év utolsó versenyét, a 21. Taxi4 Mikulás Rallye-t. A Lovász Pál - Kürti Tamás egység és a Csomós Miklós - Nagy Attila duó is az abszolút tizedik helyet tűzte ki célul, majd a háziverseny során az előbbi páros a 11., míg az utóbbi a 12. helyet szerezte meg.

részletek

Neukirchnerék erre vágytak egész évben

Az L10-es kategória második helyén zárta 21. Taxi4 Mikulás Ralit az MR Racing Hondás alakulata a Neukirchner András - Guzi Róbert páros, akiket ezen a versenyen a technikai problémák sem tudtak megállítani abban, hogy elérjék céljukat és jókedvűen zárják le a 2017-es esztendőt.

részletek

Kazár: gyorsaság, defekt, látvány és élvezet

Noha már véget ért a Pro Racers duója számára az idei bajnoki szezon, Kazár Miklós kőkeményen készült az immár hagyományosnak mondható év végi meghívásos versenyekre. Az elmúlt hétvégén került sor hazánk egyik legnépszerűbb futamára, a Mikulás Ralira, amelyen a korábbi négyszeres abszolút bajnok a Veszprém környéki murvás pályákon újfent nem megszokott navigátorával, Ferencz Ramónnal, hanem Dallos Ferenccel a jobb egyben állt rajthoz, és végül a negyedik helyen végzett.

részletek

Győzelemmel zárta a szezont a HQ Racing

Győzelemmel zárta a szezont a HQ Racing: Hangodi Zoltán megnyerte a Mikulás Rali terepralis értékelését, az összetettben pedig a 38. helyen végzett a Klement Mosquitóval. A csapat másik Mosquitója Juhász Gáborral a volánnál egy műszaki probléma miatt nem tudta az összes gyorsaságit teljesíteni.

részletek
Olvastad már?