Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 5. hétfő

Maffei

Miért költ a Formula-1 százmilliókat Vegasra?

A királykategóriában példátlan módon a Formula-1 maga lesz a Las Vegas-i Nagydíj promótere, ráadásul 240 millió dollárért vásárolt telket, ahol felépítheti a bokszutca és paddock létesítményeit.

részletek

Domenicali: Igazi versenyző kell az F1-nek Amerikából

A sportág számára még fontosabbá vált, hogy amerikai versenyzője vagy akár versenyzőnője legyen, de az illető nem kerülhet be pusztán nemzetisége alapján. A Las Vegas-i Nagydíjjal pedig még nagyobb lett az esély egy amerikai debütálásra.

részletek

A Liberty-főnök felesége miatt mentek a rajtrácslányok

Kiderült az igazság arról, mi volt a grid girlök megszüntetésének kiváltó oka – állítja a svájci Blick. Sharon Maffei az USA Nagydíjon közölte férjével, hogy a lányoknak nincs helyük az F1-ben.

részletek

Az F1 vitázik Bakuval, de az FE örömmel menne

Bár Azerbajdzsán fővárosának tavalyi Formula-1-es debütálása vegyes fogadtatásban részesült és a Liberty Media irányítása mellett hamar véget érhet az együttműködés, az elektromos rivális éppen egy ilyen pályáról álmodik.

részletek

Újra megváltozhatnak az F1-es motorok

A 2014-ben bevetett V6-os hibridek három évig még biztosan szolgálatot tesznek a sportágban, ám az F1 új tulajdonosa szeretne visszatérni az erősebb aggregátokhoz.

részletek