Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

MNASZ

A Mercarius támogatja a hazai autósportot

Hosszú távú együttműködést kötött a Mercarius Flottakezelő és a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ). A kooperáció keretében a flottakezelő elsősorban a mobilitás biztosításával járul hozzá a szervezet munkájához, emellett az április 17-én startolt Magyar Rally Országos Bajnokság névadó támogatója lett.

részletek

Veszélybe került a legfontosabb hazai raliverseny

Az MNASZ elnöke, Oláh Gyárfás közleményt adott ki arról, hogy szerda délelőtt előzmény nélkül közölték vele az ERC részéről: a magyar promóterrel egyeztetve két hónappal előrehozzák a Rally Hungaryt.

részletek

Elhunyt Tarlós István, az MNASZ volt főtitkára

Gyászhír érkezett szombaton reggel: a koronavírus elvitte Tarlós Istvánt, a magyar autósport egyik jelentős háttéremberét, akit néhány éve életműdíjjal tüntettek ki.

részletek

MNASZ: Kiderült, ki az autósport ellensége

A szövetség közleményt jelentetett meg a Miskolc és az Eger Ralival kapcsolatban - szerintük most kiderült, hogy ki az ellenség és úgy vélik, hogy egyesek kegyeletsértést követnek el.

részletek

Több szériát kiszolgál az új magyar pálya

A MotoGP számára Hajdúnánáson épülő magyar versenypálya a kétkerekűekhez hasonlóan autós szériák számára is hasznos lesz – jelentette ki az MNASZ elnöke hétfőn.

részletek

Hivatalos: Május 30-tól elindulhatnak a hazai bajnokságok

A kormány néhány nappal ezelőtti döntései után erről határozott pénteken az MNASZ Elnöksége – az alábbiakban változtatások nélkül mutatjuk Oláh Gyárfás MNASZ-elnök közleményét.

részletek

Közleményt adott ki az MNASZ elnöke a koronavírus-járvány kapcsán

Április 30-ig minden eseményt felfüggesztenek a kialakult járványügyi helyzet miatt, a szezon újraindításához pedig empátiát, türelmet, kreativitást és fegyelmezett viselkedést kér Oláh Gyárfás.

részletek

Nehéz helyzetbe hozza a magyar autósportot a koronavírus

Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke szerint jelen pillanatban nincs helye annak, hogy versenyzésről és örömautózásról beszéljünk. A szezon nyáron indulhat újra, de nem csupán az a kérdés, hogy mikor lehet újra versenyezni, hanem az is, hogy a résztvevők hány versenyt tudnak majd anyagilag vállalni.

részletek

Bejelentés: Az ORB szezonnyitója is elmarad

Eger polgármestere jelentette be, hogy a versenyt nem rendezik meg, bár a szakág még próbált volna egyeztetni a lehetőségekről - azon dolgoznak, hogy később pótolják a futamot.

részletek

Marton Gergely lett az Év Ralikrosszversenyzője

Megtisztelő elismerésben volt része a ralikrossz Európa-bajnokság második helyezettjének: az MNASZ őt nevezte meg a 2019-es év legjobb magyar ralikrosszosának.

részletek

Megvan az Autósport Játékok magyar válogatottja

Kiss Norbert neve fémjelzi azon versenyzők listáját, akik Magyarország színeit képviselik majd a november elején első alkalommal lezajló Autósport Játékokon. Az MNASZ megnevezte az első válogatottat.

részletek

Támogatást biztosít az MNASZ a motorsport olimpia magyar résztvevőinek

Idén, október végén és november elején rendezik a motorsport olimpiát az olaszországi Vallelunga versenypályán. Az indulni szándékozó magyarok támogatást is igényelhetnek a honi autósport-szövetségtől.

részletek
Olvastad már?