Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 22. péntek

Lotus

Grosjean: Rosszkor született a generációm

A szezon végén a Haastól és az F1-ből is távozó francia úgy érzi, ő és még néhány kortársa sosem kapták meg az igazi lehetőséget. Azt is elmondta, mi az egyetlen dolog, amit bán a karrierje során.

részletek

F1-Archív: Nincs csapatsorrend a Red Bullnál

Raikkönen szerint csak a kezdet az első lotusos győzelem, Hamilton szerint sosem volt személyes vitájuk Alonsóval – az elmúlt két évtized november 9-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

„Grosjeannak futamgyőztesnek kellene lennie”

Korábbi csapatfőnöke szerint a Haastól és vélhetően az F1-ből is távozó francia a képességei alapján akár több versenyt is megnyerhetett volna – azt is elmondta, hol volt erre a legjobb esélye.

részletek

F1-Archív: Hamilton közel kerülne Schumacherhez

Ezen a napon jelentette be visszavonulását Felipe Massa és Susie Wolff, valamint nyert versenyt a Lotusszal három év szünet után Kimi Raikkönen. Összegyűjtöttük november 4. Formula-1-es híreit.

részletek

Halál, csúfság, hulladék - Zöld autók az F1-ben

Azzal, hogy jövőre visszatér a Formula-1-be az Aston Martin név, valószínűleg újból megjelenik a brit versenyzöld is a száguldó cirkuszban. Az F1 összegyűjtötte a legszebb zöld versenygépeket.

részletek

F1-Archív: Hamilton tesz az exbajnokok véleményére

Felszámolás fenyegeti a Lotust, Raikkönen pályakórházba került, Celeb Nagydíjat tartanának kétülésesekkel és betiltanák a privát teszteket. Ezek voltak július 6. hírei 2000 óta.

részletek

„Kiminek tíz versenybe telt, amíg megtanulta a nevem”

Az egykori Lotus istálló mérnöke felidézte Raikkönen első tesztjét a csapatnál, melyen a versenyző totálisan felkészületlennek bizonyult. Húsz évvel korábban ilyen mentalitással és tehetségével nyolcszoros világbajnok lett volna.

részletek

Ezért haragszik máig volt főnökére Raikkönen

A népszerű finn a fekete-arany csapattal tért vissza a Formula-1-be. Eredményes két szezont futott az istállóval, mégis vérig sértődve, idő előtt hagyta ott őket. A Lotus akkori vezetője beszélt arról, mi történt a háttérben és mi igaz a kifizetetlen 5 millió eurós tartozás legendájából.

részletek

F1-Archív: Schumacher Raikkönentől tart leginkább

Névhasználati vita a Lotus és a Lotus között, Schumacher szerint a Mercedes készen áll a vb-címre, súlyos balesetet úszott meg Hamilton – az elmúlt két évtized január 25-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

Raikkönen, a válság, a cigi és az alkohol

2013-ban, egy magánéleti mélypont során csúcsra járatta magát Kimi Raikkönen, ami a bulizást illeti. Az alkohol és a cigaretta is mindennapjai részévé vált, egészen furcsa tizenhat napon volt túl.

részletek

Raikkönen megismételné a Lotusnál elért sikereket

Kimi Raikkönen titkos vágyai közt egy futamgyőzelem szerepel 2019-ben is, annak ellenére, hogy a Ferraritól az Alfa Romeóhoz távozott. Történhet akkora meglepetés, mint az évtized elején?

részletek

Lesüllyedő csapatok újjászületése I.

A legtöbb istálló megélt történelme során komoly mélypontokat is, de sosem szabad feladni, a legnagyobb mélységekből is sokan megtalálták a kiutat. A sikeres gárdákat sem kímélte a balsors.

részletek
Olvastad már?