Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

LengyelRali

Herczig: Kalandos Lengyel Rali, biztató tempóval

Nyolcadik helyen ért célba a Lengyel Ralin a Herczig Norbert - Ferencz Ramón kettős. A MOL Racing Team versenyzőit kétszer is defekt lassította és egy helybeli kutya életét is megmentették, végül egy sportfelügyelői döntés után egyetlen tizedmásodperccel kerültek a nyolcadik helyre.

részletek

Örömünnep a Hyundai-nál!

A Hyundai Motorsport történetében kiemelkedő futamot tudhat maga mögött, mindhárom pilótája az élmezőnyben futott be, megszerezve az első és második helyezéseket is. Ezzel a csapat úgy erősítette meg második helyezését a gyártói bajnokságban, hogy az M-Sporttól már csak 22 ponttal marad el. Az idei bajnokságban még öt futamon bizonythatnak.

részletek

Gigászi Neuville-Tanak csata a Lengyel Ralin

Három másodperc választja el a két pilótát az utolsó nap előtt, Latval alatt megállt a Toyota, Ogier már lemondhat a dobogóról.

részletek

Tizedekre menő csata a lengyel sártengerben

Az első nap után Neuville vezet Tanak és Latvala előtt, Ogier lemaradt, a körülmények pedig egészen brutálisak - ez történt eddig a lengyel WRC-futamon.

részletek

Értékes pontokkal távoztak Lengyelországból Turánék

Turán Frigyes és Zsiros Gábor az utolsó versenynap folyamatos megpróbáltatásai ellenére is két pontot szerzett csapatának a Lengyel Ralin, így jelenleg már hét pontjuk van három világbajnoki futamot követően. A Ford Fiesta jól vizsgázott, az összeszokott páros pedig nem adta ki a kezéből a pontszerző helyet.

részletek

WRC: Drámai hajrában Mikkelsené az első hely

Az utolsó előtti gyorsaságin járt pórul a végig vezető Ott Tanak, így a végig lesben álló Andreas Mikkelsen és a Volkswagen ért oda az első helyre Lengyelországban - a világbajnok idei leggyengébb futamát teljesítette.

részletek

Komoly meglepetés a Lengyel Ralin

Nem sokan fogadtak volna arra, hogy az vezessen a lengyel WRC-futam első napja után, aki jelenleg az élen áll - a címvédő Ogier csak negyedik, Latvala hatodik, elképesztő csata folyik az élen.

részletek

Ismét beütött Latvala lengyel átka

Jari-Matti Latvala megkönnyebbült a Lengyel Rali céldobogóján, miután az utolsó gyorsasági szakaszon történt balesete kétségessé tette azt, hogy egyáltalán el tud-e jutni odáig.

részletek

WRC: A Power Stage-re is maradt fordulat

A világbajnok újra nyert, az M-Sport észtje karrierje második dobogóját szerezte, Kubica idei legjobbját nyújtotta otthon – Jari-Matti Latvala viszont az utolsó szakaszon törte össze autóját...

részletek

WRC: Tanak dobogós helyen, Kubica erős

A Lengyel Rali kellemes meglepetéseit eddig a két szakasszal a vége előtt dobogós helyen tanyázó észt versenyző, és az idei legjobbja felé tartó hazai kedvenc, az egykori F1-es pilóta szolgáltatta.

részletek

Ogier takarít, Kubica tartja magát

A Lengyel Rali pénteki napja után továbbra is szoros az állás az élmezőnyben - a három Volkswagen egymáshoz közel állva foglalja el az első három helyet, de még heten is egy percen belül vannak.

részletek

Ogier az élen, Meeke bukott, Kubica beférkõzött a VW-k közé

Újra Ogier diktálja a tempót, közvetlenül mögötte hárman is, Andreas Mikkelsen, Robert Kubica és Jari-Matti Latvala tizedre azonos idővel a második helyen, Kris Meeke pedig egy komolyabb pereccel színesítette a délelőttöt.

részletek
Olvastad már?