Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 21. szombat

LeMansBeharangozó

Le Mans: Csodálatos versenygépek

A leggyorsabbtól a legfurcsábbon át a legyőzhetetlenig – egy nappal a világ legnagyobb autóversenyének 86. kiadása előtt bemutatjuk a Le Mans történetének 12 emblematikus autóját.

részletek

Le Mans: Az igazi legendák

Nem készülhetünk a Le Mans-ra anélkül, hogy ne emlékeznénk meg a verseny történetének legnagyobb alakjairól: összeállításunkban 15 igazi legenda kapott helyet, akik példaként szolgálhatnak a jelen nagyságainak.

részletek

LM24 ÉLŐ: Alonsóék győztek!

Nyolcvanhetedik alkalommal is nekivágnak az egynapos száguldásnak Le Mans-ban: a Formula.hu-n a szokásokhoz híven 24 órán át élő szöveges közvetítést olvashattok a világ legnagyobb autóversenyéről!

részletek

Jön a Le Mans: 28 prototípus 24 órás küzdelme

Nézzük végül az LMP kategória mezőnyét, avagy Lehet Más Prototípus győztes, mint a Toyota? A P1-esek között hatan várnak a lepattanóra, míg a húsztagú P2-es kategória a legnagyobb harcot hozhatja.

részletek

Jön a Le Mans: 6 márka a GT-mezőnyben

A megszokott Le Mans előtti nagy mezőnybemutató cikkünket idén az áttekinthetőség kedvéért két részre osztottuk: a maiban a GTE-kategóriák 34 egységével, s 102 pilótájával kezdünk.

részletek

Jön a Le Mans: 22 egykori F1-es pilótával!

Közeleg a legendás egynapos verseny, melyről élő szöveges közvetítést olvashattok 24 órán át a Formula.hu-n: mutatjuk, kikre érdemes külön odafigyelnie a Formula–1 rajongóinak!

részletek

Jön a Le Mans: Rekordok könyve

Ha Le Mans-i 24 órás, akkor egy napon át tartó élő közvetítés a Formulán! Természetesen idén is hűek maradunk hagyományainkhoz, s megkezdjük a ráhangolódást a legendás egynaposra.

részletek

ÉLŐ: A világ legnagyobb autóversenye

A Formula.hu sorozatban negyedszer követi végig 24 órán át élőben a legendás Le Mans-i egynapos versenyt, benne érdekességekkel, nyilatkozatokkal, videókkal és mindennel, ami a La Sarthe versenypályán történik.

részletek

Le Mans: Kezdődik!

Szombat délután háromkor elrajtol a világ legnagyobb autóversenyének 2018-as kiadása – beharangozó sorozatunk utolsó részében szólunk pár szót a kategóriákról, a versenyzői besorolásokról és a szabályokról.

részletek

Le Mans: Minden, amit a mezőnyről tudni kell

Ha tudatosan szeretnéd végigkövetni a világ legnagyobb autóversenyének 86. kiadását, most segítséget nyújtunk ehhez: az alábbi cikkben az összes résztvevőről megtalálsz mindent, amit tudni érdemes! 4 kategória, 40 csapat, 60 autó, 180 pilóta, régi ismerősök és nagy esélyesek, minden egy helyen.

részletek

Le Mans: Akik életüket adták álmaikért

Siker, fény és csillogás: a Le Mans-i 24 órás rendszerint az autósportszezon egyik legnagyobb fesztiválja és örömünnepe - de sajnos néha viharfelhők gyűlnek a Circuit de la Sarthe fölé...

részletek

Le Mans: Ex–F1-es minden harmadik autóban

A száguldó cirkusz rajongói minden évben kitüntetett figyelemmel kísérik a korábbi F1-es pilótákat a Le Mans-i 24 óráson – most a szokottnál is több van belőlük, ráadásul Alonso és Button is debütál a legendás egynaposon!

részletek