DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 27. szerda

LeMans2023

LM24 20. óra: Még mindig nem dőlt el semmi

Négy órával a leintés előtt néhány másodperc csak a különbség a Ferrari és a Toyota között – Kubica megpróbálhatja újra, ami tavalyelőtt majdnem sikerült, három hölgy vezet a GT-k között!

részletek

LM24 8. óra: Éjfél előtt jött a dráma

Az élen álló Ferrari a kavicságyba csúszott, az erősebbik Toyotát kiütötte egy amatőr autó, az esélytelennek tartott Peugeot vezeti a százéves Le Mans-t a verseny harmadánál!

részletek

ÉLŐ: A 100 éves Le Mans-i 24 órás

Toyota, Ferrari, esetleg Porsche vagy Cadillac? Kövesd velünk végig ÉLŐben a centenáriumi Le Mans-i 24 órást folyamatosan frissülő percről percre közvetítésünkben!

részletek

Kik indulnak a hétvégi Le Mans-i 24 óráson?

62 autó, 186 versenyző, 13 Le Mans-győztes, 18 egykori F1-es pilóta, NASCAR- és IndyCar-bajnokok – ez a holnap rajtoló Le Mans-i 24 órás mezőnye.

részletek

Bridgestone, Dél-Afrika, Piquet fellebbezése – keddi hírek

Kihívót kaphat a Pirelli, különleges program a Magyar Nagydíj előtt, Stroll rakétának nevezte a Mercedest, az IndyCar-bajnok szerint az F1-ben nincs verseny. Ezek voltak június 6. hírei.

részletek

Buttont több csapat is Le Mans-ba vitte volna

Egy különleges NASCAR-autóval vesz részt az idei Le Mans-i 24 óráson Jenson Button, aki azt is elárulta, miért pont erre az ajánlatra mondott igent.

részletek

Megérkezett a Le Mans-i NASCAR-autó

Átalakították, de mégis megőrizte a NASCAR jellegzetességeit az a különleges autó, mellyel Jenson Buttonék részt vesznek az idei Le Mans-on.

részletek