Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 20. szerda

Lawrence Stroll

Jó úton a Force India: Kifizették a hitelezőket

A Racing Point Force India minden korábban felhalmozott hitelét törlesztette, köszönhetően főként az új tulajdonosok közé tartozó Lawrence Strollnak, mondta az istálló csapatfőnöke, Otmar Szafnauer.

részletek

Lawrence Stroll: Büszke vagyok a fiamra

Lawrence Stroll nemrég egy interjúban elmondta, nagyon büszke fia, Lance Formula–1-ben látott teljesítményére. A kanadai emellett mesélt fia kezdeti karrierjéről és arról, mi állt a Force India megvásárlásának hátterében.

részletek

A Stroll körüli hercehurca megnehezíti a Williams dolgát

A Williams teljesen bizonytalan helyzetben van azt illetően, hogy mi lesz Lance Strollal, és ezáltal az istálló egyik ülésével. Annyi biztos, hogy idén sem kapkodják majd el döntésüket.

részletek

A Williamst meglepné, ha Stroll nem távozna

Claire Williams elismerte, hogy nem érné váratlanul, ha Lance Stroll elhagyná az istállót a Racing Point Force India kedvéért. Utódja Kubica, vagy az F2-ben versenyző Artem Markelov lehet.

részletek

Rajthoz áll a Racing Point Force India

Hivatalossá vált, hogy a Force India indulhat a Belga Nagydíjon. Az újjá alakuló istálló mostantól Racing Point Force India néven vesz részt a bajnokságban. Az eddig szerzett pontokat azonban elvették.

részletek

Perez nem aggódik amiatt, hogy elindulhat-e

Sergio Perez elmondta, hogy ő nem aggódik amiatt, hogy elindulhat-e a hétvégi Belga Nagydíjon, és már nagyon várja az új kalandokat a csapatánál, melytől elvehetik az eddig megszerzett pontokat.

részletek

Megindult a munka a Force Indiánál

Miután végre stabilizálódott a rózsaszín istálló anyagi helyzete, újra nekiláttak a fejlesztéseknek, mind az idei, mind pedig a jövő évi autót illetően. Akár már Spában is láthatjuk az új elemeket az autón.

részletek

Savanyú a szőlő Lawrence Stroll számára (is)

Lance Stroll édesapja, Lawrence tisztán látja, hogy a Williams idén nem hozza a várt eredményt, ám hisz a feltámadásban, és nem szeretne rögtön más istállók ajtaján kopogtatni fia szerződtetésével.

részletek
Olvastad már?