DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 12. csütörtök
F1

Stroll víziója és szenvedélye vezetheti sikerre az Aston Martint?

Lance Stroll édesapja Aston Martin iránti elhivatottságáról beszélt, és 2026-ot kifejezetten jó lehetőségnek találja.

Lance Stroll szerződéshosszabbítását még az Osztrák Nagydíj hétvégéje során erősítette meg az Aston Martin, melynek értelmében a tulajdonos Lawrence Stroll fia továbbra is a silverstone-i központú istálló kötelékében marad.



A 25 éves kanadai versenyző nemrég édesapja elhivatottságáról beszélt, véleménye szerint Lawrence víziója és szenvedélye kulcsfontosságú lehet az Aston jövőbeli sikereiben.

„Ott van nála a vízió és a szenvedély. Azt akarja, hogy az élen legyünk, ezt pedig mindenkinek elmondta a gyárban. Mindenki kezében ott van a lehetőség és a szükséges eszközök is rendelkezésre állnak” – mondta Lance Stroll.

„Lawrence nagyon ambiciózus, aki a szívét és a szenvedélyét fekteti ebbe a projektbe. Arra gondolok, hogy mindenkinek megadja a szükséges eszközöket Silverstone-ban ahhoz, hogy valami különlegeset csináljunk a versenypályán.”

„A szélcsatorna néhány hónap múlva elkészül, 2026 pedig minden csapat számára nagy lehetőség lesz, hiszen új szabályok jönnek.”

„Ez egy jó lehetőség, a szabályok megváltoztatása mindig izgalmakat hoz a csapatok életébe, amikor mindenki megpróbálhat valami különlegessel előállni” – tette hozzá Stroll.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: