Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 27. kedd

Aston Martin

Vettel mérlegeli a visszatérés lehetőségét

Bár nagyon várja a pihenést, Sebastian Vettel nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a jövőben még visszatérjen a versenypályákra. A német pilóta úgy érzi, sokáig nem tud nyugton ülni.

részletek

„Stroll jobb annál, mint amit gondolnak róla”

A korábbi F1-es pilóta, Marc Surer, aki jelenleg kommentátorként vesz részt a száguldó cirkuszban, elmondta véleményét az Aston Martin-versenyzőről. Szerinte egy megbízható második számú a kanadai.

részletek

Az Aston Martin bízik Vettel képességeiben

Nem érzi úgy az Aston Martin csapatfőnöke, hogy Sebastian Vettel egy búcsú turnén lenne. Mike Krack szerint a német pilótában és az autóban is kellő potenciál van a folytatásra nézve.

részletek

Vettel a rajtceremóniát kritizálta

Bár a hagyományokhoz tartozik, Sebastian Vettel eléggé kiakadt az Olasz Nagydíj előtt megtartott légi bemutató miatt. A négyszeres világbajnok szerint ez nem egyeztethető össze így az F1 terveivel.

részletek

Vettel: Túl lassúak vagyunk ezen a hétvégén

Utolsó Olasz Nagydíjára készül Sebastian Vettel, aki ugyan a büntetéseknek köszönhetően előrébb léphet majd a rajtrácson, a tempójukat tekintve viszont nem volt túl boldog a kvalifikációt követően.

részletek

Alonso: Stroll nagyon tehetséges

Fernando Alonsót a Holland Nagydíj médianapján kérdezték arról, hogy mit gondol jövő évi csapattársáról és a közös munkáról. A téma kapcsán egy régről előkerült közös kép története is szóba került.

részletek

Marko: Vettel döntése végleges

Nem gondolná a Red Bull szakembere, hogy Sebastian Vettelt még újra látjuk az F1-es mezőnyben a visszavonulását követően. Helmut Marko szerint a német pilóta nem akart a középmezőnyben harcolni.

részletek

Szafnauer: Vettel a Hondával akart dolgozni

Újabb érdekes történet derült ki Sebastian Vettel pályafutásának korai szakaszáról. Az Alpine csapatfőnöke, Otmar Szafnauer elárulta, hogy a német annak idején a Hondával szeretett volna szerződni.

részletek

Az IndyCar is opció lehet Vettel számára

Egy tesztlehetőségre korábban már kapott meghívást az amerikai szériába Sebastian Vettel, ám a szezon végén távozik az F1-ből, így akár az IndyCarban is kiköthet a német pilóta Graham Rahal szerint.

részletek

Domenicali szívesen alkalmazná Vettelt

Továbbra sem tudni, hogy a jövőben mihez kezd majd Sebastian Vettel, aki a szezon végén fejezi be F1-es pályafutását. A sportág vezérigazgatója elárulta, örömmel dolgozna együtt a német pilótával.

részletek

Brundle: Vettel keményen égette a gyertyát

Bár Sebastian Vettel még csak 35 esztendős, a szezon végén befejezi pályafutását. A korábbi F1-es pilóta, Martin Brundle szerint ez nem véletlen, a német pilóta ugyanis korán sikeressé vált.

részletek

Vettel: Szórakoztató futamom volt

Élvezte a Hungaroringen futott utolsó versenyét Sebastian Vettel. A négyszeres világbajnok látványos csatákat vívott, és nyolc pozíciót javítva pontot szerzett a Magyar Nagydíjon.

részletek