DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Aston Martin

Vettel idén többször felhívta telefonon Ricciardót

Sebastian Vettel visszavonult, Daniel Ricciardo számára pedig nem maradt hely, így mindketten távoznak a mezőnyből. Az ausztrál most elárulta, korábbi csapattársa több alkalommal is megkereste őt.

részletek

Az Aston Martin egy F1-es ülésig vinné tartalékpilótáját

Komolyan erősített tartalékos poszton az istálló. Stoffel Vandoorne mellett ugyanis a tavalyi F2-es bajnok, Felipe Drugovich szerződött hozzájuk, akire hosszabb távon, akár teljes állású versenyzőként is számítanának a jövőben.

részletek

Világszínvonalú létesítményt épít az Aston Martin

Komoly munkálatok zajlanak a háttérben Lawrence Stroll F1-es csapatánál. Az Aston Martin legújabb projektjének részeként egy új szélcsatorna építésébe is belevágtak, a 2025-re készülő autójuk pedig már ennek előnyeit élvezheti a technikai igazgatójuk szerint.

részletek

Az eddigiektől eltérő koncepciót alkalmazhat az Aston Martin

Egy új utat járhat be jövőre az Aston Martin istállója. A technikai igazgató, Tom McCullough szerint AMR22-es tanulságai alapján egy másabb megközelítéssel dolgozhatnak a 2023-as autón.

részletek

Az Aston Martin már nem akar saját erőforrást gyártani

Bár az év elején szóba került, hogy a saját F1-es erőforrást fejleszthetnek, a csapafőnök, Mike Krack kijelentette, letettek korábbi terveikről, így 2026-tól szinte biztosan nem lépnek erre az útra.

részletek

Alonso: A visszatérés nem ad garanciát a sikerre

Egy pilóta nem kerülhet rögtön csúcsformába, mikor visszatér a sportágba Fernando Alonso szerint. A spanyol úgy látja, neki is idő kellett, pedig már tavaly is élvezte a versenyzést.

részletek

De la Rosa: Fernando nem normális

Pedro de la Rosa, az Aston Martin istálló idén kijelölt nagykövete szerint Alonso motivációja páratlan a Formula-1 mezőnyében, hihetetlen számára, hogy honfitársát mennyire fűti a versenyzés szeretete.

részletek

Vettel visszatérése is téma volt a paddockban

Előfordulhat-e, hogy nem idén láttuk utoljára az F1-ben Sebastian Vettelt? Vannak, akik úgy vélik, hogy a pilóta egy-két év múlva visszatérhet - olyanok is, akikről nem is gondolnánk…

részletek

Vettel: Ez egy nagyon más péntek volt

Pályafutása utolsó hétvégéjét teljesíti Sebastian Vettel, aki jókedvűen értékelt a szabadedzéseket követően. A német szerint furcsa volt belegondolni, hogy utoljára vezethetett a pénteki eseményeken.

részletek

Alonso már alig várja, hogy az Aston Martint vezethesse

Még idén csatlakozhat új csapatához a kétszeres világbajnok, aki nagyon izgatott a szezonzáró utáni lehetőség miatt. A spanyol szerint főként a kényelmi szempontok kerülnek majd előtérbe a teszten.

részletek

Vettel évek óta gondolkozik a visszavonuláson

Az elmúlt néhány esztendőben többször is felmerült a visszavonulás gondolata Sebastian Vettelben, aki elárulta, ezek a hangok idővel egyre csak erősödni kezdtek benne.

részletek

Vettel: Max elképesztő munkát végez

Mexikóban döntötte meg az egy szezonban elért futamgyőzelmek rekordját Max Verstappen, ennek pedig Sebastian Vettel is nagyon örült. A német úgy látja, teher nélkül csak még erősebbé vált a Red Bull.

részletek