DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

Lambiase

Rossz hír az ellenfeleknek Verstappen mai értékelése

A világbajnok élvezte az első tesztnapot, problémák nem voltak, az RB20 jól reagál, a koncepció működik, a mérnökök válaszokat kaptak – a Red Bull számára nem is indulhatna jobban 2024.

részletek

„Kell egy kis tűz” – Verstappen a rádiózásról

A háromszoros F1-es világbajnok elárulta: nem élvezné, ha folyamatosan monoton kommunikációt folytatna a versenyek alatt a mérnökével, Gianpiero Lambiaséval.

részletek

Mérnöke Verstappenről: „Mintha az öcsém lenne”

Gianpiero Lambiase beszélt arról, hogyan szilárdult meg az évek során a kapcsolatuk a háromszoros F1-es világbajnokkal, akit „telhetetlenként” jellemzett.

részletek

A Red Bull Jason Stathamje – és az ő ügyfele

Christian Horner szót ejtett Max Verstappen és mérnöke, „GP” kapcsolatáról, mely néha igen viharos tud lenni, de összességében tökéletes az együttműködés kettejük között.

részletek

Verstappen direkt bosszantotta csapatát

Tudta, hogy nem lelkesednek a plusz kerékcseréért, úgyhogy csak azért is bedobta ötletként. Az F1-es világbajnok állítja: remek a viszonya a mérnökével.

részletek

Verstappen állítja: ő visszavett a tempóból

Húsz másodperc feletti előnnyel nyert Belgiumban Max Verstappen, akinek győzelme két helyen úszhatott volna el: a rajtnál és a nedves Eau Rouge-ban.

részletek

„Kezdem megszokni” – Verstappen ismét kifakadt a rádión

A Q2 végi majdnem kiesés után heves vitába bonyolódott az F1-es világbajnok és mérnöke, de a holland később bocsánatot kért: szerinte előfordul az ilyesmi.

részletek

„Kiváló, pozitív, nagyon elégedett” – így összegezte tesztjét Verstappen

A címvédő világbajnok már csak a szezonnyitón ül az RB19-be: a nyilatkozatából kiemelt fenti kulcsszavakból is érződik, a Red Bull felkészülése úgy alakult, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

részletek