Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 16. vasárnap

LagunaSeca

Rossi: Stoner volt az egyik legkeményebb ellenfelem

A kilencszeres világbajnok motoros felelevenítette a 2008-as Laguna Seca-i versenyt, amelyen óriási küzdelemben győzte le az akkori címvédő ausztrált – máig ez az egyik legismertebb MotoGP-futam.

részletek

Ilyen lenne egy F1-es verseny Laguna Secában

Elképzeltétek már, ahogy húsz Formula-1-es autó száguld keresztül az ikonikus Dugóhúzó-kanyaron ? Nos, ha a valóságban nem is láthatunk ilyet, az rFactorban kipróbálta egy videós.

részletek

F1-es autóval Laguna Secában

Az F1 nem használja ezt az amerikai pályát, az IndyCar viszont többek között igen - most az Assetto Corsa segítségével azt is megnézhetjük, hogy mire megy itt az idei Red Bull.

részletek

Retro - Minden idők egyik legnagyobb előzése

1996-ban láthatta a világ azt a manővert, melyet az utókor azóta egyszerűen „Az Előzés”-ként emleget - Alex Zanardi pályafutása legnagyszerűbb győzelmére saját szavaival emlékezünk.

részletek

Retro – Aki a Dugóhúzóban lelte halálát

1971-ben ezen a napon született az a pilóta, akit az egyik legjobbnak tartanak azok közül, akik sosem versenyeztek az F1-ben, s aki a Laguna Seca-i pálya legendás kanyarjában vesztette életét.

részletek

Retro – Rossi élete legnagyobb csatája

Esélytelennek tűnt a rajt előtt, mindent megtett, hogy megállítson egy gyorsabb motort, bemutatott egy maradandó előzést, győzelmének pedig kulcsszerepe volt az év végi bajnoki címben – a 2008-ban ezen a napon tartották a legendássá vált Laguna Seca-i viadalt.

részletek

Retro – A Doktor legemlékezetesebb rendelései

2000-ben ezen a napon szerezte meg első királykategóriás győzelmét a sportág élő legendája, Valentino Rossi. Azóta már 88 sikernél jár a legnagyobbaknál – a nyolc legemlékezetesebbet szedtük össze.

részletek

Mi is történt pontosan ezzel az Ferrarival?

Bizonyára sokan látták már ezt a képet a kettétört F1-es Ferrariról, az internet népe most újból elővette, hogy kiderítse, igazi-e, és ha igen, mi is történt vele valójában.

részletek

10 pálya, ahol szívesen látnánk F1-es futamot

Az F1 a világ legmodernebb és legjobb versenypályáin vendégeskedik évről-évre, de van még néhány izgalmas helyszín, amivel szívesen kibővítenénk a versenynaptárat. Tudjuk, hogy az infrastruktúra és a biztonsági átalakítások komoly akadályt jelentenek minden esetben, listánk elkészítésekor csupán eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha mi ülnénk ott fenn, ahol a szabályokat hozzák... A cikk végén ti is szavazhattok arra, hogy hol látnátok szívesen futamot a felsorolt pályák közül.

részletek

Műszaki hiba okozta a kettős tragédiát

Az egyik halálos áldozat lelassuló motorja okozta a Laguna Seca-i kettős tragédiát a Superbike-világbajnokság betétfutamán. A két elhunyt spanyol korábban a Moto2-ben is megfordult.

részletek

Kettős halál Laguna Secában

Szörnyű tragédia rázta meg a motorsportvilágot vasárnap éjszaka: a Laguna Secában rendezett Superbike-világbajnoki forduló betétfutamán két versenyző vesztette életét.

részletek

Laguna Seca: Project CARS vs. RaceRoom

Érdekes összehasonlítás Laguna Secáról egy Mercedes-Benz SLS GT3-mal. A RaceRoommal akár már most versenyezhetsz, a Project Cars megjelenésére viszont még várni kell. Nektek melyik tetszik jobban?

részletek
Olvastad már?