DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Kravitz

Brundle: Le kell ülnünk megbeszélni ezt Verstappennel

Izzik a levegő a Sky Sports stábja és a Red Bull között, miután Ted Kravitz élő adásban kritizálta Max Verstappent. Az energiaitalosok nem nyilatkoztak Mexikóban a csatornának.

részletek

Keresőkutyával kutattak a Red Bull garázsában

Egy szokatlan közjáték zajlott le a Kanadai Nagydíj után: az ünneplő Red Bull tagjai egy darabig nem térhettek vissza bokszukba, mert a rendőrség tartott kutatást odabent.

részletek

A McLaren lehet a második leggyorsabb csapat?

A teszten valós tempóját rejtegető McLaren akár a gyári Mercedes előtt is állhat – hivatkozik forrásaira a bokszutcai riporter, Ted Kravitz. A motorváltás, új diffúzor és bargeboard mind szerepet játszanak az ugrásban.

részletek

„Bottas idén húzhat egy Rosberget”

Nyilatkozatai alapján a fizikai mellett a mentális felkészülésre is nagy hangsúlyt fektetett a Mercedes finn F1-es pilótája, ami német elődje módszerét idézi – de vajon ez elég lesz-e Hamilton ellen?

részletek

Sajtó: A Red Bull már a héten bejelenti Perezt

Úgy hírlik, Alexander Albon szezonzárós teljesítménye ellenére is az a döntés született, hogy leigazolják a Racing Pointtól távozó mexikóit – igaz, a brit-thai pilótának sem engednék el a kezét.

részletek

A Mercedes fejlesztései remekül működnek

Szingapúrban a Ferrari jelentkezett olyan újításokkal, amivel a mezőny élére ugrott. Úgy fest, Japánban a Mercedes visszavág saját új fejlesztéseivel. Igaz, a Ferrari sem biztos, hogy mindent feltekert.

részletek

A McLaren hibája volt a Honda betlizése?

Tavaly mindenki számára egyértelmű volt, hogy a McLaren-Honda házasság technikai gondjaiért a japán gyártó a felelős. Egyre több szakértő vonja kétségbe ezt a tézist, különösen a téli tesztek óta.

részletek

Verstappen és Hamilton, mint a Ferrari pilótái?

Merész gondolat, de nem elképzelhetetlen - a Sky Sports bokszutcai riportere szerint hamarosan ez a forgatókönyv is megvalósulhat az F1-ben.

részletek

Verstappen jövőre Vettel társa lehet a Ferrarinál

A holland tehetség számára idén nem úgy jött ki a lépés, mint 2016-ban, amikor berobbant az F1 élvonalába - a Sky szakértője egyenesen odáig ment, hogy a pilóta komolyan elgondolkozna a Scuderia ajánlatán.

részletek