DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

Komatsu

A pénteki F1-es edzések dönthetnek Bearmanről

A Haas csapatfőnöke elmondta: többet fog nyomni a latba, hogy milyen hozzáállást tanúsít a velük teljesített szabadedzéseken a brit, mint az F2-es eredményei.

részletek

„Nincs hátulütője” – támogatják az új pontrendszert az F1-es csapatfőnökök

Jelenleg öt csapat is gyakorlatilag nulla pontért küzd a versenyek többségén – mutattak rá többen is. A jelek szerint elfogadhatják az új szisztémát.

részletek

„Nem működtünk megfelelően csapatként” – Komatsu a Haas problémáiról

A Haas év elején kinevezett új F1-es főnöke szerint kommunikációs problémák hátráltatták őket az előző években – de radikális változást így sem akar.

részletek

„Nem kér elnézést” a dzsiddai taktikáért a Haas

Ayao Komatsu elismerte: Magnussennek vissza kellett volna adnia a pozíciót Tsunodának – de a feltartást sportszerűtlennek nevezni „baromság” szerinte.

részletek

Dicséri Bearmant a Haas, de nincs garancia az ülésükre

Lenyűgözte, de nem lepte meg Ayao Komatsut a ferraris beugró dzsiddai teljesítménye. De vajon számolnak-e a brittel a 2025-ös pilótafelállásukban?

részletek

„Sportszerűtlen viselkedés” – kifakadtak a Haas taktikájára a Visa RB-nél

Nem tetszett a Visa RB-nek, ahogy a büntetett Magnussennel feltartották a bolyt, hogy így szerezhessen pontot Hülkenberg az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíjon.

részletek

„Tudunk versenyezni” – meglepte új főnökét a Haas formája

Nem számított rá Ayao Komatsu, hogy rögtön az első 2024-es F1-es futamon a pontszerzés közelében fognak harcolni a VF-24-essel.

részletek

Megoldotta egyik fő gondját új autójával a Haas

Bár még mindig hiányzik leszorítóerő, de Ayao Komatsu szerint már legalább kiszámíthatóan viselkedik az F1-es gépük. A fő cél a gumikopás orvoslása.

részletek

Elismeri a Haas: még nem teljesen értik a gumigondjaikat

A frissen kinevezett F1-es csapatfőnök, Ayao Komatsu nem tagadta: még nem értik száz százalékig a tavalyi problémákat. A munkamódszerükön viszont javítani kell.

részletek

Ők követhetik Hamiltont a Ferrarihoz – vasárnapi F1-es hírek

Sajtóhírek a szerződés hosszáról és a fizetés nagyságáról, Vettel visszatérése szinte kizárható, Albon három évre aláírhat a Red Bullhoz – ezek voltak február 4. hírei.

részletek

Átszervezte a Haas technikai csapatát az új főnök

Ayao Komatsu szerint lehet, hogy a sor végén kezdik 2024-et, de a fejlesztéseken látszani fog a sok jelentős változtatás, amit eszközöltek Steiner távozása óta.

részletek

Pitwall: Mercedes és McLaren – a Red Bull idei kihívói?

Allison marad, festést villantott a McLaren, még nincs új neve az AlphaTaurinak, véget ért a Dakar, jön Daytona: előző heti hírösszefoglaló a Pitwallban.

részletek