DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 4. hétfő

Keszthelyi

F1-es nagydíjon debütál Keszthelyi Vivien az F3 Euroformula Openben

A Team Motopark szerződtette Keszthelyi Vivient, aki 2021-ben az Euroformula Openben fog versenyezni a Formula-3-as csapatnál. Az ifjú pilóta lesz az első magyar autóversenyzőnő a sorozatban, melyben a Formula-1 Portugál Nagydíjon, a királykategória első F3-mal közös versenyhétvégéjén mutatkozik be új csapatában április 30-án.

részletek

Keszthelyi Vivien 2021-ben Formula-3-as bajnokcsapattal folytatja a teszteket

A magyar pilóta tavaly a Team Motoparkkal vett részt a szezon végi teszteken, és idén is velük folytatja a felkészülést a rendhagyó szezonra.

részletek

Keszthelyi: Hamarosan megtudják, mi van Schumacherrel

A magyar versenyzőnő, Keszthelyi Vivien beszélt Michael Schumacherről - szerinte hamarosan mindenki meg fogja tudni, hogy milyen állapotban van a hétszeres F1-es világbajnok.

részletek

Keszthelyi Vivien helikopterről instruálva segíti a sportautók szerelmeseit

Keszthelyi Vivien Forma-3-as autóversenyző nyitotta meg a Pink Wing első nemzetközi, Magyarországról induló luxusautó túráját. A 19 éves pilóta a ceremónián a biztonságos közlekedésre hívta fel a figyelmet, valamint ígéretet tett, hogy ehhez ellenőrzött körülmények között látja majd el tanáccsal a résztvevőket, akiket instruktorként, helikopterről segít majd egy magyarországi tesztpályán.

részletek

Keszthelyi Vivien az Audi legújabb modelljeit tesztelte Zalaegerszegen

A zalaegerszegi járműipari tesztpályán tesztelte Keszthelyi Vivien az új Audi A3 Sportbacket és az Audi RSQ8-at, ami a világ leggyorsabb SUV-ja lett. A 19 éves Forma-3-as autóversenyző egyik autót sem kímélte, hiszen ezen a világszínvonalú tesztpályán, a rendelkezésre álló korszerű elemek segítségével, már Magyarországon is lehetőség van arra, hogy a legfrissebb fejlesztéseket próbára tegye.

részletek

Keszthelyi Vivien a jég hátán is megél

Már ötödik éve, hogy az Audihoz került Keszthelyi Vivien, azóta minden szezon elején a felkészülést jeges autózással kezdi, melyen az Audi egyik legendája, Josef „Sepp” Haider instruktorként a kezdetektől segíti.

részletek

Sikeres szezont zárt Keszthelyi Vivien

A magyar pilóta nagyon boldog és nem győzi megköszönni ezt az óriási lehetőséget. A célja az volt, hogy minél több tapasztalatot szerezzen a W Seriesben.

részletek

Magyar részvétellel jön a W Series fináléja

Brands Hatchben végjátékához érkezett a női tehetségkutató sorozat, a W Series első szezonja. A bajnoki címért még ketten vannak versenyben, az eső pedig máris beleszólt az események alakulásába. A formula.hu a helyszínről tudósít.

részletek

W Series pénzjutalmak: Keszthelyi jelenleg 7500 dollárt nyerne

A női F3-as sorozat részletesen leközölte a szezon végén kiosztandó pénzdíjakat. Az 500 000 dolláros bajnoki nyereményért még négy pilóta van versenyben, de senki nem távozik üres kézzel.

részletek

W Series: A 18 éves Marta Garcia mindenkit legyőzött

Némi meglepetésre dominálni tudta a W Series norisringi futamát a spanyol versenyzőhölgy, aki mögött nagy csatában a két bajnoki esélyes, Beitske Visser és Jamie Chadwick futott célba.

részletek

Chadwick szoros csatában nyert, Keszthelyi pontszerző

Miután látványos rajtbalesetben kiesett az egyik esélyes, Jamie Chadwick és Beitske Visser tulajdonképpen kétesélyessé szűkítették a W Series bajnoki csatáját. Misanóban a brit hölgy második győzelmét szerezte. Keszthelyi Vivien 10. lett.

részletek

Keszthelyi is a W Series első továbbjutói között

Megtartotta várva várt pilótafelmérő programját a női formulaautós sorozatként idén útjára induló W Series. A jelöltek száma lefeleződött, de még vár rájuk egy teszt a versenyautóban, mielőtt kialakulna a 18 fős mezőny.

részletek