DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

Kaltenborn

F1-Archív: Megvette a Brawnt a Mercedes

Gyári csapata lesz a német márkának, Kaltenborn dühös Maldonadóra, Glock mehet a Toyotához, Cancúnban rendezhetik a Mexikói Nagydíjat, az Internet felé nyit az F1: hírek november 16-ról.

részletek

A Sauber hanyatlása magával rántotta Wehrleint?

Pascal Wehrlein úgy véli, a maga részéről mindent megtett, de a Sauber visszaesése szinte láthatatlanná tette a teljesítményét a szezon második felében.

részletek

Kaltenborn: Nagy hiba elküldeni Wehrleint

A Sauber év közben távozó csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn szerint Pascal Wehrlein világbajnok típusú pilóta és óriási hiba volt elküldeni a csapattól. Valóban ennyire jó a német?

részletek

Tényleg vége lehet a Sauber-Honda kapcsolatnak

Egyre valószínűbb, hogy a még el sem kezdődött partneri viszony a svájci F1-es csapat és a japán motorgyártó hamarosan véget ér - a Honda is megszólalt az üggyel kapcsolatban.

részletek

Sauber: Undorító, hogy tönkre akarnak tenni minket

A héten a csapatfőnök menesztése miatt a figyelem középpontjába került Sauber eddig ismeretlen elnöke hangzatosan kikelt azok ellen, akik szerinte alaptalan pletykákat terjesztenek az istálló pilótapolitikájáról.

részletek

Hivatalos: Menesztették a Sauber csapatvezetőjét

A Saubernél éjfél előtt hat perccel érezték megfelelőnek a pillanatot ahhoz, hogy hivatalos közleményben erősítsék meg a szerdai nap folyamán terjengő egyik híresztelést, ugyanakkor pedig elhatárolódjanak egy másiktól.

részletek

Sajtó: Távozik posztjáról a Sauber csapatfőnöke

Noha a gárda anyagiak terén tavaly biztos kezekbe került, az F1 történetének első női csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn hírek szerint búcsúzni kényszerül Hinwilből.

részletek

A Sauber nem tehet mást: bízik a Hondában

Nincs más lehetősége az F1-es kiscsapatnak, mint a reménykedés abban, hogy a Honda talál megoldást a problémáira 2018-ban - Monisha Kaltenborn szerint nem tudnak hozzászólni a témához.

részletek

Nem jött be a Sauber számítása Monacóban

Miután Pascal Wehrlein nyolcadik lett Barcelonában, a csapat pedig bevetette frissítéseit, okkal reménykedtek újabb erős versenyben. Talán nem Monte-Carlóban kellett volna megújítani a C36-ot.

részletek

A Sauber főnöke nagyon dühös Buttonra

2009 F1-es világbajnoka amatőr manőverrel falra kente fiatal társát, Pascal Wehrleint, a hinwili istálló első embere pedig nagyon bosszús a brit hibája miatt.

részletek

A McLaren a Hondával és a Sauberrel tervez

A jelek szerint a szóbeszéd ellenére a McLaren nem készül motorszállítót cserélni, ugyanis szorosabbra szeretnék fűzni az együttműködést a Sauberrel a Honda erőforrás miatt.

részletek

Sauber: Nem szabad alábecsülnünk a McLarent

Monisha Kaltenborn elégedetten távozhat a Spanyolországból, hiszen Pascal Wehrlein megszerezte a csapat első pontjait. A Sauber ezzel megelőzte a McLarent, de nem írnák le a wokingiakat az istállónál.

részletek