Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 5. péntek

Költségek

A költségvetési sapka önmagában nem megoldás

Jean Todt, az FIA elnöke úgy véli, a kiadások mesterséges korlátozása önmagában még nem oldja meg a Formula-1 túl magas költségeinek problémáját, más lépésekre is szükség van.

részletek

Továbbra sem biztos a brit F1-es futam jövője

Hozzászokhattunk, hogy egyre több versenyt rendeznek Európán kívül, az viszont nagy baj lenne, ha Nagy-Britannia is kiszállna, pedig erre egyre nő az esély.

részletek

Ocon: A Force India komoly meglepetést okozna

A francia szerint lenyűgöző, hogy milyen eredményeket képesek szállítani az F1-ben a jóval nagyobb költségvetésű alakulatokhoz képest, így a felső határ egyértelműen még jobb helyzetbe hozná őket.

részletek

„Három-négy vb-esélyes csapat kellene”

Nem először hangzik el olyan vélemény, ami azt taglalja, hogy 3-4 istállónak kellene a világbajnoki címért harcolnia, hogy sokkal izgalmasabb legyen a Formula-1.

részletek

Brawn nem akarja beárazni az F1-et, de...

A sportág szakmai kérdéseiért felelős egykori csapatvezető a költségcsökkentés elszánt harcosa, azonban szeretné megtartani az F1 exkluzív jellegét is - nem lesz könnyű dolga.

részletek

„Ne várjunk 2020-ig a pénz-újraelosztással!”

A Sauber csapatfőnöke, tekintettel a kiscsapatok anyagi helyzetére, úgy véli, az F1-nek a lehető leghamarabb gazdaságosabbá válnia, és hogy ez az a terület, ahol a rövidtávú tervezés is sokat segíthet.

részletek

Brawn: Az F1-nek változtatnia kell

Ross Brawn szerint a Formula-1-nek az lenne a feladata, hogy a kicsapatok számára is járhatóvá tegye a sikerhez vezető utat – jelenleg ugyanis minden a pénzen múlik.

részletek

„Csökkentenünk kell a költségeket az F1-ben!”

„Nevetséges, hogy nem lehet kordában tartani a költségeket és a fejlesztést” – állítja a Toro Rosso főnöke, aki szerint a Liberty Media által vázolt elképzelés tökéletes megoldás lenne a problémákra.

részletek

Ferrari: A költségcsökkentés csak zöldség

A hírek szerint az F1 új tulajdonosai az egyenlőség jegyében szeretnének költségsapkát bevezetni, de a Ferrari elnöke csak nevet ezen, mondván, hogy csapata minden megszorítás ellenére eddig sem spórolt egyetlen eurót sem.

részletek

Monza: Közel egy hétéves szerződés aláírása

Az Olasz Autóklub elnöke, Angelo Sticchi Damiani úgy véli, a legendás pálya túljutott az anyagi nehézségeken, s hamarosan aláírhatják az új megállapodást az F1-et irányító Bernie Ecclestone-nal.

részletek

A McLaren főnöke szerint újra kell gondolni az F1 költségeit

A McLaren versenyigazgatója úgy látja, hogy az F1 költségeinek teljes reformjára van szükség, mert a jelenlegi helyzet csak a status quót segíti, nem pedig a szorosabb versenyzést.

részletek

Rekordot döntött a Red Bull

Új F1-es csúcsot állított fel a Red Bull Racing – bár nem feltétlenül olyat, amilyet szerettek volna. Tudtad, hogy Christian Horner körülbelül egymilliárd forintot tesz zsebre évente?

részletek
Olvastad már?