DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 26. vasárnap

KáraiTamás

Mészárolt és nyert Kristoffersson, jól ment a magyaroknak Barcelonában

Két ellenfél autója is ronccsá vált a ralikrossz-vb éllovasának rajtnál történt megmozdulása folytán. A Spanyolországban versenyző két magyar emlékezeteset alkotott: Kárai Tamás először lett elődöntős a WRX-ben, Marton Gergely újra dobogóra állt az Európa-bajnokságon.

részletek

Ekström újra, az elektromos Citroen elsőre

A szezon harmadik dupla fordulóján, Rigában, ahol már közönség előtt zajlott a verseny, folytatódott a korábbiakban látott minta: Johan Kristoffersson legyőzhetetlen szombaton, vasárnap viszont valaki mindig fogást talál rajta. Idén másodszor Mattias Ekströmnek sikerült a bravúr. Eközben Szabó Krisztián megint elődöntőig jutott annak ellenére, hogy autója kigyulladt, Kárai döntős volt az Eb-n, a Projekt E-ben pedig debütálásán győzött az elektromos Citroen.

részletek

Nincs a világon izgalmasabb autóverseny a ralikrossznál!

A ralikrossz sajnos az autósport világának egy kis, eldugott szeglete. Pedig amit Lettországban, a világbajnokság rigai fordulóján láthattam, az alapján talán a totális őrület a legjobb szó a versenyekre. Örökre beleszerettem a ralikrosszba.

részletek

TOP50 magyar autóversenyző – 9. hely: Kárai Tamás

Néhány éve Kárai Tamásra még háromszoros autókrossz Európa-bajnokként tekintettünk, ma már hazánk egyik legjobb ralikrosszosaként, aki itthon és nemzetközi fronton is harcol az eredményekért.

részletek

Ralikrossz-ob: Kettőből kettő Kiss Pál Tamásnak

A szezon második versenyét, a húsvéti máriapócsi viadalt újra KPT nyerte. A Super 1600 kategóriában az Eb-n szereplő Szabó Krisztián vendégeskedett, és orozta el a győzelmet.

részletek

Hét magyar a ralikrossz Európa-bajnokságon

A csütörtökön kiadott nevezési listán Kiss Pál Tamás és Szabó Krisztián mellett számos honfitársunk nevét megtalálhatjuk az Európa-bajnokság két kategóriájában.

részletek

Ralikrossz: Meghódították a magyarok Ausztriát

A ralikrossz országos bajnokság ötödik fordulóját az osztrák határon túl, Greinbachban tartották, ahol honfitársainknak egymáson kívül a hazai pilótákat is le kellett győzniük. Sikerült.

részletek

Fordult a kocka: Kiss Pál Tamás sikere, Kárai balszerencséje

A szerencse forgandó, a szerelem állandó – tartja a mondás. Ennek jegyében telt a 2015-ös FIA Közép-Európai Zóna Bajnokság, valamint a magyar- és a szlovák nyílt országos ralikrossz bajnokság második fordulója.

részletek

Így látta 2014-et az Európa-bajnok Kárai Tamás

A zmm.hu „Storyban zoleggel” című sorozatának legújabb, hatodik részében a tavaly az autókrosszosok közt Európa-bajnoki címet szerző Kárai Tamás mesélt 2014-es évéről és jövőbeni terveiről.

részletek

Így telt a 2014-es esztendő Kárai Tamás számára

Az idén autókrossz Európa-bajnoki címet szerző Kárai Tamás nagyon eseménydús éven van túl, nem csoda hát, hogy több mint negyven percben sikerült csak összefoglalni, hogy mi történt vele az idén...

részletek

Magyarok népszerűsíthetik az autókrosszt Ázsiában

Umm Al Kvejn emírség uralkodója, Sejk Marwan Bin Rashid Al Mu’Alla hathatós magyar segítséggel és közreműködéssel kívánja megtenni az első lépéseket afelé, hogy meghonosítsa az autókrosszt hazájában, az Egyesült Arab Emírségekben.

részletek