Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek

Jani

Hülkenberg: Lenyomjuk a Porsche spái rekordját!

A Renault pilótája szerint a Porsche minden gratulációt megérdemel azért, mert a "felszabadított" LMP1-es autójával F1-es rekordot döntött Spában, de ez csak az idei Belga Nagydíjig lesz csúcs.

részletek

A Porsche megdöntötte Hamilton körrekordját

Óriási mérföldkő az autóversenyzésben. A Spa-Francorchamps-i versenypályán Lewis Hamilton tavaly pályacsúcsot autózott az időmérőn, ezt azonban egy LMP1-es Porsche megdöntötte.

részletek

Nagy falat a Formula-E a Le Mans-győzteseknek

Az új szezonban olyan, komoly nemzetközi sikerekkel rendelkező pilóták debütáltak a Formula-E-ben, akik maguk is furcsának érzik, hogy újoncnak nevezik őket, ám Andre Lotterer és Neel Jani elismerik, az első versenyükön még alig értették, mi zajlik a pályán.

részletek

Itt az új Porsche 919 LMP1

A Porsche leleplezte az új WEC 919 LMP1-es hibrid versenyautóját, amivel szándékuk szerint a német gyár megvédi a tavalyi WEC világbajnoki címét és a Le Mans-i 24 óráson szerzett győzelmét is szeretné megismételni.

részletek

Retro – Furcsa nevű tesztelőből világbajnok

Neel Jani nevének kimondása fejtörést okozhat, de vezetési képességeihez sok kétség nem fér. Számos F1-es csapattal tesztelt, a Red Bull programjának ígérete volt, végül mégsem a királykategóriában, hanem a WEC-ben aratta sikereit.

részletek

A Porsche nyert, a Toyota a szívek bajnoka

Szívesen dobálózik az ember nagy szavakkal egy verseny kapcsán, de ebben most semmi túlzás nincs: ennél drámaibb és szívszorítóbb befutó nem volt a Le Mans-i 24 órás futam történetében.

részletek

Austinban is tarolt az időmérőn a Porsche!

Tovább tart a Porsche Le Mans-ban megszerzett lendülete, hiszen a Nürburgring után Austinban is övék az első rajtsor. A pole-t a korábban hibridhajtási problémákkal küzdő Neel Jani szerezte meg.

részletek

Le Mans: 1-2-3, a Porsche bekezdett

Akárcsak a WEC eddigi fordulóin, egy körön Le Mans-ban is a Porsche tűnik a leggyorsabbnak: a német márka autói behúzták az első három helyet a 24 órás első időmérő edzésén.

részletek

F1-Archív: Schumacher legsötétebb pillanata

A Benetton ki-, a Toyota beszállhat, Salo direkt vágja oda autóját, Jani az F1-be tart, Barrichello nem lesz többé jófiú - ezek voltak az elmúlt 20 év F1-es hírei május 27-én.

részletek
Olvastad már?