Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 21. hétfő

Indonézia

Jön az indonéz MotoGP- és WSBK-futam

A mindkét világbajnoki sorozatot promotáló cég bejelentette, hogy 2021-től három évig a Lombok szigetén felépülő városi pálya is a versenynaptárak részeit képezi majd.

részletek

Megállapodtak az indonéz utcai MotoGP-futamról

Sajtóhírek szerint eldőlt, hogy Indonézia 2021-től kezdődően három évig vendégül látja a gyorsaságimotoros-vb mezőnyét, méghozzá egy újonnan felépítendő utcai pályán.

részletek

Az indonéz kormány csalódott a Manorban

Rio Haryanto már csak tartalékversenyzőként tagja a Manor F1-es csapatának, az indonéz kormány azonban így is csalódott, hogy támogatottjuk nem folytathatja tovább.

részletek

Ennyivel tartozott Haryanto a Manornak

Az F1 első indonéz versenyzője, Rio Haryanto nem gyűjtötte össze a teljes szezonhoz szükséges szponzori keretet, ezért cserélték le Esteban Oconra. Megszólalt a kirúgott pilóta.

részletek

Indonézia helyett Thaiföld kerülhet be a 2017-es naptárba

A legfrissebb hírek szerint Indonézia mégsem áll készen a gyorsasági motoros vb jövő évi fogadására, így a Superbike világbajnokság mezőnyének már kétszer is otthont adó burirami aszfaltcsíkkal nőhet 19-re a fordulók száma.

részletek

Indonézia Haryanto búcsújára készül

A Német Nagydíjon biztosan versenyez, de nagy az esélye, hogy utána búcsút int az F1-nek a Manor pilótája. Hazájából nem túl biztató hírek érkeznek szponzori hátterét illetően.

részletek

SMS-ben gyűjtenek az F1-es versenyző karrierjére

Rio Haryanto, a Manor versenyzője Indonézia pénzügyi támogatásával érkezett a Formula-1-be, ám a jövője biztosításának érdekében az állam már most gyűjteni kezdett karrierjének folytatására.

részletek

Veszélyben Haryanto ülése?

Ez nem tartott sokáig: alig jelentették be, s esett túl az első tesztjén, a sajtó máris arról cikkezik, hogy Indonézia első F1-es versenyzőjének helye veszélyben lehet a megújult Manor istállónál.

részletek

Meddig vár a Manor Haryantóra?

Indonéz lapértesülések szerint Rio Haryanto már egy hete késik az utolsó szabad F1-es ülésért kifizetendő összeggel – a Manor egyelőre türelmesen vár, kérdés, hogy mikor fogy el az idő...

részletek

Kritikus hét előtt áll az F1-be készülő indonéz pilóta

Rio Haryanto számára kulcsfontosságúak lesznek a következő napok, ekkor derül ki ugyanis, hogy megfelelő szponzori csomaggal rendelkezik-e ahhoz, hogy elfoglalhassa a Manor F1-es csapatának egyik ülését.

részletek

Egyre valószínűbb Indonézia visszatérése a naptárba

A gyorsasági motoros világbajnokságot felügyelő szervezet, a Dorna a minap tárgyalásokat folytatott az indonéziai kormánnyal és a Sentul Circuittel, amelyet követően Carmelo Ezpeleta úgy nyilatkozott, hogy amennyiben az infrastrukturális feltételek adottak lesznek, a távol-keleti pálya már 2017-ben visszatérhet a MotoGP vérkerinségébe.

részletek
Olvastad már?