DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 1. szerda

India

Két új, egy kieső helyszín – itt a MotoGP rekordhosszúságú 2023-as naptára

Kazahsztán és India érkezett, az egyik spanyol pálya viszont kikerült a jövő évi menetrendből, amelyben tavasszal is lesz egy hónapos szünet, cserébe viszont több tripla fordulót is rendeznek.

részletek

Letöltendőt kapott a korábbi csapatfőnök

Négy hónap börtönbüntetésre ítélték a Force India-alapító Vijay Mallyát, aki ellen számos bírósági ügy van folyamatban hazájában. Egy per során nem jelent meg, ennek kapcsán született most az ítélet.

részletek

Indiáról szóló megjegyzése miatt ostorozták Hamiltont

Ha valaki F1-es világbajnok, egyetlen elejtett szó miatt is magyarázkodásra kényszerülhet: Lewis Hamilton vétke azúttal annyi volt, hogy szegény országnak nevezte Indiát.

részletek

Wolff: Hihetetlenül kiforgatták Hamilton szavait

A Mercedes csapatfőnöke kiakadt azon, hogy a média milyen szinten más színben tüntette fel Lewis Hamilton Indiáról szóló közleményét. Mostanában gyakori eset, hogy a média ferdíti az eredeti tartalmat.

részletek

Egy hét alatt 60 millióan látták ezt az indiai Hyundai-reklámot

A Hyundai India 20. évfordulót ünnepel, ennek kapcsán készítették el a kisfilmet, melyben egy katonatiszt meséli el, hogyan húzta ki a bajból egy önfeláldozó civil és egy Hyundai Santro.

részletek

Mallya retteg az indiai börtöntől

Kiadatási parancs van érvényben a Force India csapatfőnöke ellen: Vijay Mallya egy börtönben elkövetett gyilkossággal érvel amellett, hogy ne adják át hazája igazságszolgáltatásának.

részletek

Megremeghet a Force India a tulajdonos jogi ügyei miatt?

Vijay Mallya nem adja el istállóját, de nem menekül tovább az indiai törvények elől és vállalja a következményeket. Perezt és Ocont is szeretné megtartani, bár a mexikóinál a Ferrari megkeverheti a kártyákat.

részletek

Kiss Norbert Indiában versenyez a hétvégén

A TRO meghívásának eleget téve kétszeres kamionos Európa-bajnokunk egy különleges versenyen vehet részt, ahol mindenki egyforma, héttonnás monstrummal indul.

részletek

Elvehetik tulajdonosától a Force Indiát

A Vijay Mallya elleni jogi eljárás tovább gyűrűzik, és indul a második kör: gyanús pénzmozgás miatt megfoszthatják F1-es tulajdonaitól, azaz a Force India csapat részesedésétől.

részletek

A Force India-vezér lemondott

No nem az F1-es csapat vezetéséről, azt egyelőre még megtarthatta Vijay Mallya, aki független képviselőként szolgálta hazáját az indiai parlament felsőházában – egészen mostanáig.

részletek

Bevonták a Force India-főnök útlevelét

A több mint egymilliárd dollár tartozást felhalmozó Vijay Mallya többszöri felszólításra sem jelent meg a bíróság előtt, ezért felfüggesztették az F1-es csapattulajdonos útlevelét – tartózkodási helye azonban hetek óta ismeretlen.

részletek

Az egyik csapatfőnök nélkül indulhat a szezon

Bírósági úton akadályozhatják meg, hogy a Force India csapatfőnöke elhagyja hazáját, ami egyúttal azt is jelentheti, hogy távol kell maradni az F1 jövő vasárnapi, melbourne-i évadnyitójától.

részletek