DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Hollandia

Verstappen újabb holland tehetségek felbukkanásában reménykedik

A Red Bull szupersztárja igyekszik példát mutatni a fiatal holland generáció számára, szerinte ugyanis hazájából sem lehetetlen eljutni az F1-be.

részletek

Házkutatást tartottak Verstappen szponzoránál

Pénzmosás gyanúja miatt vizsgálódik a holland hatóság, több célpontot le is tartóztattak, az egyelőre nem világos, hogy a Max Verstappen karrierjét régóta egyengető Van Eerd köztük van-e.

részletek

Verstappen tiszti kitüntetést kapott hazájában

Bizonyos tekintetben a tavaly lovaggá ütött Lewis Hamilton nyomdokaiba lépett a Red Bull versenyzője: az Orange-Nassau Rend tiszti tagja lett a regnáló F1-es világbajnok.

részletek

Hollandiában versenyez a hétvégén Tóth László és a Formula-3-as mezőny

A hétvégén sorra kerülő Formula 1-es Holland Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának utolsó előtti, nyolcadik fordulóját a néhány éve felújított, döntött kanyarjairól is híres Zandvoortban, ahol rajthoz áll a 30 fős mezőny magyar tagja, Tóth László is.

részletek

Holland sajtó: Hamilton kérte Wolffot, hogy ne óvjon a Mercedes

Bár erősen vitatható lépések sorozatát követte el az utóbbi időszakban az FIA a száguldó cirkuszban, az utolsó körben a világbajnoki címet elbukó Lewis Hamilton a hírek szerint nem akart utólagos ítélettel bajnokká válni.

részletek

Coronel: Hülkenberget válassza a Red Bull!

Holland szakértők egyértelműen Nico Hülkenberg mellett tennék le a voksukat a pilótakérdésben. Szerintük a Perez körüli felhajtás megbonthatná a csapaton belül uralkodó békés hangulatot.

részletek

Sajtó: A Red Bullnak van nagyobb szüksége Verstappenre, mint fordítva

Hollandiában elég komolyan beleálltak a Red Bullba és a Hondába, mivel az eddigi kilenc versenyen háromszor is olyan műszaki gondja akadt Verstappennek, ami miatt kiesett a futamból.

részletek

Hazaküldték és megbüntették a holland rajongókat

Egy nagyobb csoport Verstappen-rajongó próbált meg bejutni a Belga Nagydíj helyszínére, a hatóságok azonban ezt megakadályozták, sőt, meg is büntették a fegyelmezetlenkedőket.

részletek

Zandvoortot a tökös pilótáknak tervezték

Előzni talán nem az új holland F1-es helyszínen lehet majd a legkönnyebben, de a tervező mindenkit biztosított arról, hogy olyan pályával készülnek, amihez hasonlót hosszú ideje nem láttunk az F1-ben.

részletek

3 ezred döntött a W Series bajnokságon kívüli versenyén

Az asseni W Series-hétvége érdemi része, vagyis a bajnokság végelszámolásába is beleszámító verseny tegnap lezajlott, ma azonban rendeztek egy második futamot is Hollandiában, a bajnokság állásához képest fordított rajtráccsal. A lehető legkisebb különbség döntött.

részletek

Jól ismert helyszín válthatja a spanyol F1-es pályát 2020-tól

Amellett, hogy évek óta közkedvelt teszthelyszín, a Barcelona melletti Circuit de Catalunya a Spanyol Nagydíj révén az F1-es versenynaptár része is, immár 1991 óta. Ez változhat meg 2020-tól, amikor Zandvoort kerülhetne a helyére.

részletek

Nem segít az állam Hollandia F1-es terveiben

Felmerült Assen és Zandvoort is, mint az újjáélesztett Holland Nagydíj esetleges jövőbeli helyszíne, de akármelyik is valósul meg, egy dolog biztos: a szervezőknek állami segítség nélkül kell tető alá hozniuk a futamot.

részletek