Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Head

Patrick Head szerint jól halad a Williams

Ha valaki, akkor a csapat korábbi társalapítója elég jól ismerheti a brit alakulatot, Head pedig úgy véli jó helyzetben van a csapat, főleg egy olyan tapasztalt vezetővel, mint Jost Capito.

részletek

F1-Archív: Button Ladát vezet Zsámbékon

Jacques Villeneuve visszatérne a Williamshez, Jenson Button a Ferrarinál köthet ki, a Super Aguri pedig végnapjait éli. Ezek voltak a legérdekesebb hírek az előző években április 30-án.

részletek

Kubica: Nem egyetlen ember okozta a bajokat

Miután a tavalyi gyengébb autót idén egy még gyengébb követte, a Williamsnél Paddy Lowe technikai igazgatóra húzták rá a vizes lepedőt. Robert Kubica szerint viszont jóval összetettebb a gond.

részletek

Patrick Head visszatér a Williamshez

Végre jó hírt kaphattak az ezer sebből vérző Williams-Mercedes rajongói. A korábban az istállóval több sikeres időszakot is megélő legendás tervezőmérnök ismét a csapatot erősíti.

részletek

A Williams legjobb világbajnoki autója

A magas szintű technológia és innováció kincsestára volt az 1992-es Williams-Renault, amivel Nigel Mansell, a mezőnyt porrá verve szerezte meg pályafutása egyetlen világbajnoki címét.

részletek

Rossz hírrel szolgált a korábbi F1-es mérnök

Lassan tényleg kezdhetjük elhinni, hogy a 2017-es Forma-1-es szezont megelőző szabályváltozások az ellenkező hatást fogják elérni.

részletek

Retro – Ralf Schumacher nem eléggé szorgalmas

A kis Schumacher sosem léphetett ki bátyja árnyékából: ráadásul a Williamsnél töltött évei alatt azért is kritikát kapott egyenesen főnökétől, mert nem dolgozott olyan keményen, mint csapattársa.

részletek

Retro – Newey és Head nem vétkes Senna halálában

Ayrton Senna 1994-es tragédiája sok évre megkeserítette a Williams F1-es csapat tagjainak életét: rendszeresen bíróságra jártak, hogy tisztázzák az ellenük felhozott emberölési vádakat.

részletek

Az F1 legújabb lovagját nem érdeklik az autók

A Williams nemrég lovagi címet kapó társalapítója, Sir Patrick Head újabb rangos kitüntetést vehetett át – emellett egy meglepő kijelentést is tett: valójában nem érdeklik az autók, de igazán még a versenyautók sem.

részletek

Lovaggá ütötték a Williams társalapítóját

Már nemcsak Frank Williams, hanem az oldalán 35 évet lehúzó Patrick Head is viselheti a „Sir” titulust. Kulcsszerepet töltött be a legendás F1-es csapatnál annak összes bajnoki címénél, és egy híján minden futamgyőzelemnél.

részletek

F1-Archív: Végleg törölték a Belga Nagydíjat

Patrick Head és Rubens Barrichello mentegetőzik, Webber bevallja sérülését, Alonso magabiztos, Button alázza a mezőnyt, elhunyt a volt FIA-elnök - ezek voltak az elmúlt 20 év hírei március 28-án.

részletek

F1-Archív: Téli olimpiára készül a Renault

Patrick Head aggódik, Button háta fáj, Fisichella győzhet a Jordannel, Massa magabiztos, Kubica a gyógyulás útján, Raikkönen bukott, a Renault hóban járt a teszten - 15 év F1-es hírei február 22-én.

részletek