DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 4. hétfő

Haryanto

Indonéz csapat épülhet a Manor romjain

Még mindig nem kizárt, hogy 11 csapat lesz a 2017-es F1-es rajtrácson, két indonéz cégóriás ugyanis tokkal-vonóval felvásárolhatja a Manor maradványait, és beültetheti pilótáit – állítják egyes sajtóértesülések.

részletek

Valaki szeretné viszontlátni Haryantót az F1-ben

Egyelőre úgy tűnik, hogy Rio Haryanto kizúgása után a 2017-es szezonban senki sem fogja képviselni Ázsiát a száguldó cirkuszban - a korábbi malajziai pilóta viszont szeretné, ha visszatérne.

részletek

Eggyel csökkent a Manor esélyeseinek sora

Míg az összes többi csapat pilótapárosa szinte teljesen biztos, a Manornál még két ülés kiadó, és sejteni is alig lehet, kik lesznek végül a befutók. Egy nevet azonban kihúzhatunk a névsorból.

részletek

Egy esélyessel kevesebb a 2017-es ülésekre

Nem sikerült rosszul az F1-es bemutatkozása, ám a szponzori problémák félbeszakították a karrierjét, s most úgy tűnik, hogy a visszaút lehetősége is bezárult a 23 éves versenyző előtt…

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év újonca

Két teljes és két fél szezont futó újonc mellett generációja egyik legnagyobb tehetsége is bemutatkozhatott idén egy futam erejéig – közülük választottuk meg a 2016-os év újoncát.

részletek

Eladták a Manort, jöhet Giovinazzi?

Sajtóértesülések szerint kedden aláírták a megállapodást a Manor eladásáról, s a kiszivárgott hírek akár a versenyzőkre is utalhatnak: visszatér a régi csapatfőnök és Haryanto, valamint jön egy olasz tehetség?

részletek

Haryanto lát esélyt az F1-es visszatérésre

Rio Haryanto folyamatosan arra törekszik, hogy 2017-ben ismét teljes szezont futhasson a száguldó cirkuszban. Az indonéz pilóta szerint nem reménytelenek az esélyei egy Formula-1-es ülésre.

részletek

Jövőre visszatérhet az F1 idei száműzöttje

Komolyabb felháborodást és értetlenséget keltett Indonézia lakosságának körében, hogy a nyári szünet után már nem Rio Haryanto ül a Manor egyik autójában - pedig menedzsere szerint a pénz már meg is van a folytatáshoz.

részletek

Wehrlein visszasírja Haryantót?

Senki nem lehet elégedetlen Esteban Ocon első F1-es hétvégéjével, csapattársa elsősorban mégis a francia lefokozott elődjét méltatta – persze bizonyos szempontból megnyugtatóbb lehetett mellette versenyezni.

részletek

Mire mentek egymás ellen 2016 újoncai?

Az idei F1-es szezonban három pilóta kapott lehetőséget a debütálásra: Pascal Wehrlein, Jolyon Palmer és Rio Haryanto - bár az indonéz már távozott, érdekes összehasonlítani, mire mentek egymás ellen.

részletek

Pilóta után szponzor is távozik a Manortól

Bár lehetősége lett volna rá, hogy a szezon végéig maradjon, az indonéz olajvállalat, a Pertamina úgy döntött, eltávolítja nevét az F1-es kiscsapat autóiról. A sértett büszkeség vezérelhette a támogatót.

részletek

Az indonéz kormány csalódott a Manorban

Rio Haryanto már csak tartalékversenyzőként tagja a Manor F1-es csapatának, az indonéz kormány azonban így is csalódott, hogy támogatottjuk nem folytathatja tovább.

részletek