DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
F1

Haryanto lát esélyt az F1-es visszatérésre

Rio Haryanto folyamatosan arra törekszik, hogy 2017-ben ismét teljes szezont futhasson a száguldó cirkuszban. Az indonéz pilóta szerint nem reménytelenek az esélyei egy Formula-1-es ülésre.

A Manor pilótájaként tizenkét futamot teljesített Haryanto. Legjobb eredménye egy tizenötödik pozíció volt, melyet Monacóban ért el az indonéz. Csapata azonban a Német Nagydíj után úgy döntött, hogy Esteban Ocon folytathatja velük a szezon hátralévő részét.

Haryanto így kezdte gondolatait: „Sajnálatos, hogy nem tudtam teljes szezont futni a Manorral idén, de mindent összevetve, még mindig azért vagyok itt, hogy tanulhassak. Ez elég jól is ment, és most elkezdek dolgozni azon, hogy visszakerüljek jövőre a mezőnybe.”

haryanto-usa-2016 



Az indonéz pilóta esélylatolgatással folytatta: „Van néhány jó lehetőségem. Azt hiszem, jelenleg fele-fele az esélye a visszatérésemnek. Meglátjuk, remélem, hogy jó hírek fognak érkezni hamarosan ezzel kapcsolatban. Az egyik opció természetesen a Manor.”

A Manor száműzöttjének egyetlen dolog lebeg a szeme előtt: „Most a cél továbbra is a Formula-1. Még nem is néztem igazán más kategóriát, a száguldó cirkuszban szeretnék versenyezni a leginkább.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: