Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 18. vasárnap

Halál

Prost: A Laudával töltött éveim voltak a legjobbak

Amikor a nyolcvanas évek közepén együtt versenyzett a McLarennél Niki Lauda és Alain Prost, az éles világbajnoki versengés ellenére szoros barátság alakult ki közöttük, ami soha nem is ért véget.

részletek

Norris: Félek a sérüléstől és a haláltól

Még húszéves sincs, de a brit újonc máris többször lenyűgözően jó teljesítményt nyújtott az idei szezonban. Nem szégyelli bevallani, hogy fél a nagy balesetektől és a haláltól, de igyekszik kikapcsolni.

részletek

Elhunyt Niki Lauda

A Formula-1 egyik legnagyobb harcosa elvesztette élete utolsó csatáját, hetven éves korában elhunyt a háromszoros világbajnok osztrák legenda, Niki Lauda. Hétfőn késő este érte a halál.

részletek

Williams nem töri meg hallgatását Sennáról

Huszonöt évvel a tragédiát követően sem beszél Ayrton Senna haláláról Frank Williams. Az akkori csapatvezető nagyon kedvelte a brazilt, de az imolai balesetről soha nem mond semmit.

részletek

Berger: Eleinte úgy tudtuk, Senna megúszta

Huszonöt évvel ezelőtt, a tragikus imolai hétvége örökre megváltoztatta a Formula-1-et. Roland Ratzenberger után Ayrton Senna is életét vesztette, legjobb barátja ráadásul úgy tudta, jól van.

részletek

A kútba esett Verstappen-Honda kapcsolat

Verstappen alig várja, hogy pályára vihesse az új, Honda-motoros versenyautót. Bő húsz éve már láttunk egyszer ilyet, annak a remek kezdet ellenére sajnos nagyon szomorú vége lett.

részletek

Villeneuve édesapja halálának helyszínén versenyez

Jacques Villeneuve már évekkel ezelőtt visszavonult, idén azonban két különböző sorozatban is részt vállal. Az 1997-es világbajnok azon a pályán is versenyezni fog, ahol édesapja életét vesztette.

részletek

Chandhok: Kubica a halál torkából tér vissza

Az egykori Formula-1-es pilóta szerint Robert Kubica visszatérése egészen csodás emberi történet azok után, hogy horrorisztikus ralibalesetét követően szó szerint a halál küszöbén állt.

részletek

Halálos áldozatot szedett a három őrült közúti versenye

A szlovák rendőrség által feltöltött videón egy Ferrari, egy Mercedes és egy Porsche sportautó tulajdonosa versenyez egymással – amíg utóbbi frontálisan nem ütközött a szembejövő Skodával.

részletek

Gyász: Elhunyt Dan Gurney

Újabb veszteség érte a száguldó cirkuszt, Dan Gurney személyében eltávozott az egyetlen olyan amerikai futamgyőztes, aki amerikai autóval tudott nyerni. 86 éves korában érte a halál.

részletek

Newey: Felelős vagyok Senna halálában

Bár az Ayrton Senna halála miatti perben jogerősen felmentették a Williams csapatot, a közvélemény továbbra is technikai hibaként értékeli a brazil legenda végzetes balesetét.

részletek

Halálos baleset a brit superbike-ban

2017-ben nagyon rájár a rúd a motorversenyzőkre. A közúti- és edzésbalesetek mellett a Man-sziget is szedte áldozatait, most pedig versenypályán folytatódott a sor: Mark Fincham nem élte túl bukását.

részletek
Olvastad már?