DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap

Halál

Az F1 történetének halálos balesetei

Chet Millertől Jules Bianchiig: összesen 32 versenyző veszítette eddig életét az F1-es világbajnokságba beleszámító versenyhétvége keretein belül.

részletek

Tragédia a Veszprém Ralin

Halálos baleset miatt félbeszakították a 2023-as Veszprém Ralit – Nemes Csaba raliversenyző vesztette életét, miután autójával az első gyorsaságin egy fának ütközött.

részletek

Belehalt a hőségbe egy motoros Marokkóban

Újabb haláleset a Morocco Desert Challenge-en: Bram van der Wouden hőguta és a kimerültség miatt halt meg a csütörtöki szakaszon.

részletek

Döbbenet: Újabb ralis haláleset, a pilóta és a navigátor is életét vesztette

Ezúttal egy spanyol versenyen történt tragédia: a páros mindkét tagja elhunyt a balesetben, az orvosi stáb nem tudta őket megmenteni. Nyugodjanak békében!

részletek

Gyász: elhunyt egy motoros a Hockenheimringen

Tragikus baleset történt pénteken a német bajnokság szabadedzésén: Leon Langstädtler életét vesztette. Nyugodjon békében!

részletek

Halálos oldalkocsis baleset a Man TT-n

Második áldozatát szedte szombaton az utcai motorverseny: a szervezők közleménye szerint az egyik oldalkocsis egység utasa, Olivier Lavorel hunyt el, míg társát kritikus állapotban vitték kórházba.

részletek

Gyász: elhunyt egy cseh raliversenyző

Szörnyű hír érkezett Szlovákiából: a hétvégi raliverseny első gyorsasági szakaszán súlyos balesetet szenvedett egy cseh páros, a navigátor pedig nem élte túl az ütközést.

részletek

Halálos balesettel zárult a Dakar

Egy szerelő hunyt el az idei Dakar utolsó napján: balesetet szenvedett a kísérőautó, a sofőr pedig nem élte túl az ütközést. Egy alig 20 éves francia fiatalemberről van szó.

részletek

Elhunyt a MotoGP legendája, Carlo Ubbiali

Kilencvenéves korában távozott az élők sorából a kilencszeres motoros bajnok. Az olasz versenyző volt az első, aki igazán dominánssá vált a kétkerekűek világában.

részletek

Correa: Majdnem meghaltam, mert az FIA nem is foglalkozott velem

Anthoine Hubert halála nagyon megrázta az autósport világát tavaly Belgiumban. A baleset másik résztvevője azonban kis híján követte őt, mivel életéért küzdve magára hagyták az illetékesek.

részletek

Schumacher vissza akart vonulni Senna halála után

Többen fontolóra vették a brazil zseni 1994-es halála után, hogy nem ülnek többé versenyautóba. Most azt is megtudhattuk, hogy a később hétszeres világbajnokká váló német legenda is ezt akarta.

részletek

Rejtélyes haláleset történt a Sebringen

Az IMSA Sportautó-bajnokság egyik vasárnapi futamán az 59 éves Timothy George tisztázatlan okokból a bokszba hajtott, ahonnan a pályakórházba szállították, ám segíteni már nem tudtak rajta.

részletek