DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
USA

Rejtélyes haláleset történt a Sebringen

Az IMSA Sportautó-bajnokság egyik vasárnapi futamán az 59 éves Timothy George tisztázatlan okokból a bokszba hajtott, ahonnan a pályakórházba szállították, ám segíteni már nem tudtak rajta.

Az 59 éves Dr. Timothy George az amerikai széria sebringi fordulóján az ANSA Motorsports csapat színeiben egy LMP3-as Ligier-vel versenyzett, amikor váratlanul a bokszba hajtott. A csapat közleménye szerint az autónak semmilyen műszaki problémája nem volt. A bokszutcában tartózkodó orvosok a versenyző segítségére siettek, majd elszállították őt a közelben lévő pályakórházba, ahol Timothy egyelőre tisztázatlan okokból elhunyt. A hozzátartozókat, a csapatot és a szervezőket is megdöbbentette a hír.

 timothygeorge-portre



„A Sebringi Nemzetközi Versenypálya részvétét fejezi ki Dr. Timothy George családjával, aki nemcsak egy szenvedélyes versenyző, hanem egy nagyszerű orvos és egy családapa is volt” – állt a pálya közleményében.

„Az IMSA családját sokkolja és elszomorítja Dr. Tim George halála. Hosszú ideje versenyzett nálunk, és sokak barátja volt a paddockban. Ebben a nehéz időben legmélyebb együttérzésünket fejezzük ki feleségének, Rosalindnak és az egész családjának” – írták a sorozat szervezői.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: