Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 22. szerda

HGP

HGP 2014 – Szenzációs futam, Ricciardo-siker

Huszonnyolc héttel ezelőtt indítottuk útjára sorozatunkat, mely a hungaroringi F1-es futamokat idézte fel: az utolsó HGP-cikkben minden idők egyik legjobb Magyar Nagydíjára emlékezünk vissza.

részletek

HGP 2013 – Egy sikertörténet kezdete

Amikor a 2013-as Magyar Nagydíjon Lewis Hamilton megszerezte első mercedeses győzelmét, talán kevesen hittük volna, hogy milyen folytatás alapjait fektette le ezzel.

részletek

HGP 2012 - Hamilton visszaveri a Lotusokat

Michael Schumacher utolsó megjelenése a Hungaroringen a német karrierjének egyik legrosszabb versenyét eredményezte, mialatt Lewis Hamilton ismét bizonyította, hogy mennyire jól is érzi a magyar pályát.

részletek

HGP 2011 - Button másodszor varázsol az esőben

A hungaroringi nyárba ritkán megérkező eső a McLaren házi csatájává változtatta a Sebastian Vettel dominanciájával induló hétvégét, a pálya egyik legemlékezetesebb F1-es versenyével szolgálva.

részletek

HGP 2010 – A safety car mindent felkavart

A jubileumi 25. hungaroringi F1-es futamot egy korai biztonsági autós fázis bolygatta fel, ám a végén legtöbben nem erről, s nem a győztesről, hanem a Schumacher-Barrichello ütközetről beszéltek.

részletek

HGP 2009 - Egy majdnem tragikus baleset

A 24. Magyar Nagydíj nem szűkölködött drámában, botrányban és meglepetésben sem, ám a hétvége bizonyára Felipe Massa időmérős balesete miatt vésődött be örökre mindenki emlékezetébe.

részletek

HGP 2008 - Kovalainen öröme, Massa bánata

A 23. Magyar Nagydíjat egy különleges rajt és az élmezőnyt sújtó váratlan meghibásodások tették emlékezetessé, amelyek következtében negyedszer avattak új F1-es győztest a Hungaroringen.

részletek

HGP 2007 - Robban a bomba a McLarennél

Kevés olyan versenyhétvége van az F1-ben, amelyen az időmérő emlékezetesebben alakul, mint maga a futam, de a 2007-es Magyar Nagydíjon pontosan ez történt, ugyanis elszabadultak az indulatok a McLarennél.

részletek

HGP 2006 – Az évszázad futama

Utolsó harmadában jár a Magyar Nagydíjak történetét bemutató sorozat: most következik mind közül alighanem a legemlékezetesebb, az első esős hungaroringi F1-es futam, s Jenson Button első győzelme.

részletek

HGP 2005 – Raikkönen felzárkózik Alonsóra

Nagy baleset a rajtnál, meglepetésszerű Schumacher-pole, katasztrofális futam Alonsónak, s a dohányreklámok búcsúja az F1-től – emlékezetesre sikeredett a 20. Magyar Nagydíj 2005-ben.

részletek

HGP 2004 – A hetedik

Michael Schumacher sorozatban hetedik győzelmét aratta, s karnyújtásnyira került tőle a hetedik világbajnoki címe – ez történt a 2004-es Magyar Nagydíjon, mely Ricky Bobby legendájának is része lett.

részletek

HGP 2003 - Alonso nálunk ér fel a csúcsra

A 2003-as év nem csak a Hungaroring, de az egész F1 életében nagy változásokat hozott, az átalakulások közepette pedig elkezdett tündökölni egy új generáció - aminek a Magyar Nagydíj ékes példáját adta.

részletek
Olvastad már?