Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek

Gyászhír

Elhunyt Carlos Reutemann

Szomorú hír érkezett Argentínából: miután az elmúlt hónapokban többször intenzív osztályra került, a 79 esztendős Carlos Reutemann, a Formula-1 12-szeres nagydíjgyőztese feladta a harcot.

részletek

Motokrosszbalesetben elhunyt egy kilencéves kisfiú

Tragédia történt: vasárnap, a monori motokrosszpályán két gyermek ütközött össze. Egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy három nappal később életét veszítette.

részletek

Elhunyt Mansour Ojjeh, a McLaren résztulajdonosa

Hatvannyolc esztendős korában elhunyt a McLaren Racing társtulajdonosa, Mansour Ojjeh. A szaúd-arábiai vállalkozó 1984 óta volt érdekelt a wokingi csapatban, vasárnap reggel, békésen távozott.

részletek

Gyász: Dupasquier belehalt sérüléseibe

Vasárnap délben a MotoGP közleményben jelentette be, hogy az Olasz GP Moto3-as időmérőjének végén balesetet szenvedő Jason Dupasquier belehalt a sérüléseibe. Mindössze 19 éves volt.

részletek

Elhunyt Max Mosley, az FIA egykori elnöke

Elhunyt Max Mosley, aki 1993 és 2009 között volt a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke. Nevéhez köthető az első Concorde-egyezmény és a biztonság feljavítása. 81 évesen távozott az élők sorából.

részletek

Koronavírusban elhunyt Vincze Márton raliversenyző

Gyászol a magyar autósport: 51 éves korában elhunyt Vincze Márton raliversenyző. A pilótát a koronavírus-fertőzés győzte le.

részletek

Három halálos áldozat egy ausztrál ralin

Fekete betűkkel vonul be a Targa Tasmania verseny történetébe a 2021-es kiadás. A hatnapos ralin két különböző balesetben három induló veszítette életét.

részletek

Gyászban az autókrossz: Elhunyt Tóth Richárd

Hosszú évek óta küzdött a betegséggel, de közben rendületlenül járt versenyezni Tóth Richárd. Egy még éve az Év Autókrosszversenyzőjeként tüntették ki. 44 éves korában azonban elveszítette a harcot.

részletek

Elhunyt Tarlós István, az MNASZ volt főtitkára

Gyászhír érkezett szombaton reggel: a koronavírus elvitte Tarlós Istvánt, a magyar autósport egyik jelentős háttéremberét, akit néhány éve életműdíjjal tüntettek ki.

részletek

Meghalt Senna egykori csapattársa, Johnny Dumfries

A skót arisztokrata Johnny Dumfries néven versenyzett a Formula-1-ben és Le Mans-ban, ahol győzelmet is szerzett a Jaguarral. Aktív versenyzői pályafutása után Bute őrgrófja lett.

részletek

Elhunyt a „Nürburgring királynője”, Sabine Schmitz

51 éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt Sabine Schmitz, aki elsősorban a Nordschleifén szerzett tapasztalata révén vált ismertté: kétszer a nürburgringi 24 órást is megnyerte.

részletek

Elhunyt a legendás motoros, Kurucz György

91 éves korában elhunyt a korábbi sokszoros magyar bajnok motorversenyző, Kurucz György, aki 1956-ban a Bol d’Or 24 órás motorversenyen kategóriagyőzelmet szerzett egy Pannónia nyergében.

részletek
Olvastad már?