Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 19. péntek

Gyászhír

Apa és fia tragédiája a Man-szigeten

Ötre nőtt a 2022-es Man-szigeti TT halálos áldozatainak száma. A pénteki oldalkocsis futam utolsó körében Roger Stockton és utasa, Bradley Stockton is életét veszítette.

részletek

Rosszul azonosították a halálos baleset áldozatát a Man TT-n

Közleményt adtak ki a legendás utcai motorverseny szervezői, amely szerint mégsem Olivier Lavorel, hanem Cesar Chanal hunyt el a szombati oldalkocsis halálos balesetben.

részletek

Elhunyt az FIA tiszteletbeli alelnöke

José Abed, Mexikó országos motorbajnoka, hosszútávú autóversenyző és az FIA tiszteletbeli elnöke csütörtökön, 82 évesen távozott az élők sorából. Mohammed ben Sulayem búcsúzott tőle.

részletek

Újabb motoros életét követelte a Man-szigeti TT

Szerda este jelentették be a szervezők, hogy a 29 éves Mark Purslow életét veszítette az egyik edzésen elszenvedett balesetben. Egy másik versenyzőt is kórházba kellett szállítani kedden.

részletek

Elhunyt Zsiska Ferenc autósportos fotós

Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke osztotta meg a gyászhírt. Zsiska Ferenc többször szállított képeket az Autósport és Formula Magazin számára is. Nyugodjék békében!

részletek

Elhunyt a száguldó fogorvos, a legidősebb futamgyőztes

Kilencven éves korában távozott közülünk Tony Brooks. Csak fél évtizeden át volt Formula-1-es versenyző, de hat nagydíjat megnyert, 1959-ben pedig a Ferrarival a világbajnoki cím megnyeréséhez is közel került.

részletek

Újabb áldozat az ausztrál halálralin

Elhunyt egy versenyző a Targa Tasmanián, ahol 2021-ben három haláleset is történt. A ralit nem törölték, a gyorsaságikat azonban etapokká minősítették.

részletek

Nagyapját gyászolja Lance Stroll

Szomorú kötelességet teljesített az Ausztrál Nagydíj előtt Lance és Lawrence Stroll. Az F1-es pilóta nagyapjától, a 90 éves korában elhunyt Leo Strolltól vettek végső búcsút Montrealban.

részletek

Elhunyt Nádasdi János

Néhány nappal a 85. születésnapja előtt elhunyt a Formula-1-es világbajnokság egyik futamának Magyarországra hozatalában annak idején kulcsszerepet játszó Nádasdi János.

részletek

Elhunyt a Lotus társalapítója, Hazel Chapman

A Lotus Cars közleményben tudatta a hírt, miszerint 94 éves korában elhunyt Colin Chapman özvegye, a cég társalapítója, aki a csapat szinte összes nagydíjgyőztes versenyzőjével együtt dolgozott.

részletek

Elhunyt az IndyCar-legenda Al Unser

Az Indianapolis 500 négyszeres győztese 82 éves korában örök nyugovóra tért, miután 17 éven át tartó küzdelmet folytatott a rákkal. Az amerikai legenda testvére és unokaöccse is idén hunyt el.

részletek

Elhunyt Ayrton Senna édesapja

A család a közösségi médiában tudatta, hogy 94 éves korában meghalt Milton da Silva, a néhai háromszoros Formula-1-es világbajnok Ayrton Senna brazil legenda édesapja.

részletek