Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 27. szerda

Gyászhír

Tragédia: Életét veszítette a Dakaron Paulo Goncalves

Szomorú hír érkezett Szaúd-Arábiából a Dakar Rali második hetének kezdetén. A verseny korábbi második helyezettje, a veterán Paulo Goncalves baleset következtében elhunyt.

részletek

Tragédia: Elesett és meghalt a raliversenyző

Nem autóversenyen veszítette életét a 31 éves ralis, B. Ákos. A pilóta egy családi napon elesett és beütötte a fejét. A kórházban súlyos kórképet állapítottak meg, és nem tudták megmenteni.

részletek

Retro – Az Onyx különc pénzembere

Pénteken, 73 éves korában elhunyt Jean-Pierre Van Rossem, a belga üzletember, a Formula-1-ben megfordult kalandorok egyike, aki a dobogós helyig jutó Onyx kiscsapatot finanszírozta.

részletek

Elhunyt idősebb Turán Frigyes

72 éves korában elhunyt id. Turán Frigyes. Fia, az ORB élmenője megható szavakkal búcsúztatta el, a kezdetekről és az idei bajnoki küzdelemről beszélve.

részletek

14 éves motoros hunyt el a junior-vb-n

Halálos fejsérülést szenvedett a Moto3-as junior világbajnokság barcelonai fordulóján a katalán Andreas Perez. Csapata közleményben tudatta a tragédiát.

részletek

Halálos baleset egy 70-es évekbeli F1-es autóval

Súlyos bukás történt hétvégén egy historic versenyen Zandvoortban. Az 1970-ből származó March 701-gyel ütköző 61 éves versenyző öt nap elteltével a kórházban elhunyt.

részletek

Elhunyt az egyik utolsó nagy F1-es konstruktőr

Eric Broadley 88 évet élt: az általa alapított Lola önálló csapatként csak futólag szerepelt a világbajnokságon, mégis 35 évet ölel fel karrierje különböző istállók partnereként. A Hondával futamgyőzelmet is aratott.

részletek

Elhunyt Schumacher „kedvenc nagybátyja”

Tragédia rázta meg a Schumacher-családot: elhunyt Karl-Heinz Schumacher, aki különösen azért állt közel a hétszeres világbajnokhoz, mert ő segítette édesanyját a szülei válásakor.

részletek

Elment egy legenda: 83 évesen elhunyt John Surtees

Nagyon szomorú hír rázta meg a világ autósportját: 83 éves korában elhunyt "Big John" azaz John Surtees, az egyetlen versenyző, aki autóval és motoron is világbajnok lett - egyúttal a legidősebb F1-es világbajnok.

részletek
Olvastad már?