Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 28. kedd

Gutierrez

Későn kapcsolt Gutierrez a Haasnál

Az F1-ből megint kicsúszó mexikói pilóta szerint túl magabiztos volt és túlságosan az eredményekre figyelt, elbeszéltek egymás mellett a csapattal - ez lett a vége.

részletek

Ezért akar Gutierrez F1-es tesztpilóta lenni

Bár nagyon úgy tűnik, hogy Esteban Gutierrez nem kap ülést a 2017-es szezonra, a mexikói pilóta célja továbbra is az, hogy jövőre visszakerülhessen a száguldó cirkusz mezőnyébe.

részletek

Gutierrez, mint a bajnoki cím esélyese?

A Haastól kiebrudalt mexikói pilóta utoljára 2010-ben nyert bajnokságot, a GP3-ban, azóta azonban hiába versenyzett három éven keresztül az F1-ben, nem tudta megtartani pozícióját, így számára minden bizonnyal bezárult a száguldó cirkusz kapuja. Kinyílt viszont egy másik, a Formula-E-ben, amely széria főnöke bajnoki esélyest lát Gutierrezben.

részletek

Mégis mire vár a Mercedes?

Rádióműsorunk legújabb részében beszélgettünk a Mercedes különös tétovázásáról, az ismét kilátástalan helyzetbe került Manorról és a Dakar Ralit hátráltató tarthatatlan körülményekről.

részletek

Gutierrezt lenyűgözte a Formula-E fejlődése

A mexikói pilóta másodjára sem ragadt meg az F1-ben, így az elektromos sorozatban folytatja - állítása szerint nagyon örül ennek és lenyűgözte az FE fejlődése.

részletek

Gutierrez a Formula-E-ben folytatja

A Haastól elküldött, Manorral is szóba hozott mexikói pilóta 2017-ben biztosan nem lesz az F1-es mezőny tagja: ma jelentették be, hogy az elektromos világszéria több versenyén rajthoz áll.

részletek

Ki kapja a még szabad F1-es üléseket?

Öt helyet nem töltöttek még be a 2017-es rajtrácson, és bár három csapat aligha okoz meglepetést, a Manor két ülésének esélyeseit érdemes alaposabban áttekinteni.

részletek

Gutierrez úgy érzi, hogy elég jó az F1-hez

A mexikói pilóta szerint nagyon közel volt 2016-ban Romain Grosjeanhoz és ha nem érezné úgy, hogy képes jó teljesítményt nyújtani, nem akarná folytatni az F1-ben - de akarja.

részletek

Még mindig reménykedik a Haastól távozó mexikói pilóta

A 2016-os F1-es szezont a Haasnál végigversenyző Esteban Gutierrez továbbra is bízik benne, hogy ott lesz a rajtrácson a szezon első futamán, Ausztráliában.

részletek

Gutierrez az egész világnak odaszólt

Könnyen lehet, hogy a mexikói pilóta második alkalommal marad ülés nélkül F1-es karrierje során - szerinte a nem csak a száguldó cirkuszban elért eredményeit kellene figyelembe venni.

részletek

Büntetőpontok: Ki volt az év rosszfiúja?

Nem érte el senki az eltiltást érő 12 pontot, de voltak, akik szép számmal gyűjtögették őket: az Orosz Nagydíj torpedója szerezte a legtöbbet, Verstappen azonban meglepően keveset kapott.

részletek

Megvannak a Manor 2017-es pilótái?

Egy sajtóértesülés szerint már tudni lehet, kik vezetik jövőre a Manor autóját, amiből a Sauber felállása is egyértelműen kikövetkeztethető, azaz könnyen lehet, hogy minden 2017-es F1-es ülés sorsa eldőlt.

részletek
Olvastad már?