DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
F1

Mégis mire vár a Mercedes?

Rádióműsorunk legújabb részében beszélgettünk a Mercedes különös tétovázásáról, az ismét kilátástalan helyzetbe került Manorról és a Dakar Ralit hátráltató tarthatatlan körülményekről.

Az Autósport és Formula Magazin már az éterben is hallható, köszönhetően a szegedi Tisza Rádió Plusz rádióállomással folytatott együttműködésünknek, amelynek stúdiójában minden héten átrágjuk az elmúlt napok történéseit az autóversenyzés világából.

Hiába reméltük, hogy ezen a héten már Valtteri Bottas mercedeses szerződésének bejelentéséről beszélgethetünk, erre továbbra is várnunk kell, ezért inkább azt próbáltuk megfejteni, milyen folyamatok mozoghatnak a háttérben, amelyek késleltetik a már mindenki által készpénznek vett együttműködés hivatalossá tételét.

bottas_1



Bár Brackley-ből még mindig várjuk a híreket, néhány más érdekes bejelentés történt az elmúlt napokban, így az ismét csődbe jutott Manor, az F1-ből távozó Esteban Gutierrez és a Dakar Rali zűrjei mellett sem mentünk el szó nélkül.

Az adás minden szerdán 17 órától hallható a Tisza Rádió Plusz online műsorán, emellett pedig a Formula.hu weboldalán is megjelenik podcast formájában.

Alább egy kattintás után már indul is friss műsorunk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: