Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek

GokartOb

Willisits: Egyszer első, egyszer második

Eredményes augusztuson van túl Willisits Vilmos. A Rotax MiniMax kategóriában vitézkedő versenyző az elmúlt hónapban a GTC-ben és az Országos Gokart Bajnokságban is rajthoz állt.

részletek

Willisits Vilmos felemás júliusra tekinthet vissza

Júliusban mindkét bajnokság folytatódott Willisits Vilmos számára, aki az ob és a GTC eseményein is gokartba ugrott Kecskeméten. Felemás hónapot zárt a fiatal gokartos.

részletek

Willisits: Technikai hiba és kánikula

Előbb Visontán, a GTC idei harmadik fordulóján, majd pedig a magyar országos bajnokság újabb kecskeméti hétvégéjén volt jelenése a gokartozó ifjabb Willisits Vilmosnak.

részletek

Egy magyar versenysorozat már május végén elstartol!

Nem tétlenkednek a gokartosok, és zárt kapuk mögött már három hét múlva szezonnyitót tartanak. A ralikrosszosok is hajlottak volna a hónap végi startra, de a kezdés júliusig csúszik.

részletek

Felébredt téli álmából a gokart

A Kakucs Ringen vette kezdetét a 2019-es Országos Gokart Bajnokság, ahol villogtak a tavalyi győztesek, de persze néhány trónkövetelő megmutatta, hogy idén szeretnék megnehezíteni társaik dolgát.

részletek

Három Wurz-gyerek a magyar gokartversenyen

A hétvégén Ausztriában rendezett, magyar gokartbajnokságot záró esemény különlegessége volt, hogy az egykori F1-es, Alex Wurz mindhárom fia a nevezők között szerepelt.

részletek

Komoly csaták az utolsó kanyarig

Közhelyesen hangzik talán, de a gokartosok ott folytatták, ahol az évad első futamán elkezdték. Persze nem fizikai értelemben, hiszen az Adria Raceway gyönyörű modern pályáját lecserélték a dunaszerdahelyi gokart centrum öregecske aszfaltcsíkjára, mely nem annyira szép, nem annyira nagyvonalú, de vonalvezetése, terepadottságai minden évben kitűnő versenyeket hoznak. Idén sem volt ez másként.

részletek

Gokart: Óriási siker az olaszországi évadnyitón

Húsvét hétvégéjén lezajlott a szezon első versenyhétvégéje (GOB I., CEE I. és CEZ I.). 25 nemzet 165 versenyzővel képviseltette magát.

részletek

Fodor Géza újra támadó kedvében

Sokáig vezette Fodor Géza a Magyar Országos Gokart Bajnokság hatodik futamának döntőjét Máriapócson. A DD2 mezőnyében végül a második helyen végzett – DD2 Mastersben győzött –, és a DD2-es magyar illetve nyílt bajnokságban is egyaránt a második helyen áll.

részletek

A zárásra hangoltak a gokartosok Máriapócson

Augusztus első hétvégéjén rendezték a Gokart-ob hatodik fordulóját Máriapócson, ahova 2013 után tért vissza a sorozat mezőnye, így sokak számára újdonságként hatott a helyszín.

részletek

Kovács Zsombor visszatér nevelőegyesületéhez

Nemcsak az F1-ben kezd felbolydulni a nyári szünethez közeledve a pilótapiac, de a magyar gokartbajnokságban is megkezdődtek az átigazolások. Kovács Zsombor visszatért a KMS Europe-hoz.

részletek

Szabó Boldizsár: Szupertehetség születőben

Ez az első éve az országos gokart bajnokságban, ám már a legelső ob-futamán a dobogóért előzött, legutóbb, Csehországban pedig már a Közép-Kelet-Európa Bajnokság és a Közép-Európai Zóna Bajnokság nemzetközi mezőnyében is dobogóra állt.

részletek
Olvastad már?