Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 25. péntek

Ghiotto

Latifi 2., a DAMS bajnok lett az F2-ben

Brazil és olasz győzelemmel zárult a Formula-2 2019-es szezonja: a bajnok Nyck de Vriesnek már belefért a gyenge hétvége, a további helyekért és a csapatbajnoki trófeáért azonban még folyt a harc.

részletek

F2: Latifi lecsapott de Vries hibájára, Schumacher 8., így pole-ban a sprintversenyen

Nyck de Vries a tegnapi nap folyamán egy kiváló körrel szerezte meg az első rajtkockát az esős időmérőn, így, immár száraz körülmények között, ő várhatta elsőként a piros lámpák kialvását. A rajtja aztán nem sikerült jól...

részletek

Olasz és hazai győzelem, Mick Schumacher a 6.

A szombati főfutamot Luca Ghiotto, a vasárnapi sprintversenyt pedig egy kései előzéssel Jack Aitkent nyerte Silverstone-ban, míg Michael Schumacher fia három ponttal távozhat a brit helyszínről.

részletek

Japán győzelem született az F2 főfutamán

Az F2 spielbergi főfutamán a kérdés leginkább az volt, kinek mennyire kopik a gumija, ami autóján van: ebből a túlélőversenyből Nobuharu Matsushita jött ki győztesen, megelőzve Luca Ghiottót és a pole-ból induló Nyck de Vriest.

részletek

F2: Ghiotto parádézott, Schumacher pole-ból hatodik

Rövid ideig vezetett, de végül nem a Ferrari-juniorról szólt a bahreini sprintfutam: Luca Ghiotto lopta el a show-t, aki az élről kiállt kerékcserére, aztán a 14. helyről mindenkit megelőzve győzött.

részletek

Előzés és nagy felzárkózás az F2 sprintfutamán

Luca Ghiotto nem tudta győzelemre váltani parádés rajtját a Hungaroringen, így a pontverseny harmadik helyezettje örülhetett - a listavezető a mezőny végéről zárkózott fel.

részletek

Elvették a győzelmét, hát nyert megint

Igazságot szolgáltatott önmaga számára Luca Ghiotto, akit a második monzai F2-es versenyen is elsőként intettek le, ezúttal pedig meg is tarthatta az érte járó serleget. A bajnokesélyesek nulláztak a száraz vasárnapon.

részletek

Őrültek háza az F2 esős versenyén Monzában

Az F1 által parlagon hagyott vizes pálya, lemenő nap, az élen álló pilóták ütközése az első és az utolsó körben is, végül pedig egy egészen váratlan kettős olasz győzelem. Az év egyik legfordulatosabb autóversenyét szolgáltatta a Formula-2.

részletek
Olvastad már?