DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

GM

Felkérdezte az F1-et az amerikai kongresszus 12 tagja az Andretti elutasítása miatt

Levelet írt a Liberty Mediának az USA kongresszusának 12 képviselője, amelyben az Andretti és a General Motors elutasításának okairól érdeklődtek.

részletek

„Eljön a pont, amikor nem mondhatnak nemet” – Andretti

Az F1 elutasítása ellenére gőzerővel dolgozik az amerikai formáció: Michael Andretti csapattulajdonos hiszi, hogy meg fogják érteni, mit készülnek összerakni.

részletek

Újabb lépés az F1 felé: megnyitott az Andretti új silverstone-i központja

Hiába utasította el az F1 a jelentkezésüket, az amerikai formáció nem áll le: szerdán hivatalosan is megnyitott az új brit központjuk.

részletek

„Nem értünk egyet” – reagált az Andretti az F1 elutasítására

Közleményt adott ki az amerikai istálló: nem értenek egyet az elutasításuk kapcsán felhozott érvekkel, de ennek ellenére tovább folytatják a munkát.

részletek

A GM érkezése előtt beszállna az F1-be az Andretti

Michael Andretti csapattulajdonos büszke rá, hogy velük érkezhet meg a sportba a General Motors, de hangsúlyozta: a lehető leghamarabb csatlakoznának.

részletek

„Hogyan utasíthatnánk vissza a GM-et?”

Az FIA-elnök szavai alapján igencsak bizakodó lehet az Andretti Cadillac projekt – amelyből a GM motorsportfőnöke szerint ők is kiveszik a részüket.

részletek

Bejelentés: Andretti Cadillac néven jöhet az új F1-es csapat

Az Andretti mozgósítja az amerikai autógyártó cégcsoportot: még nem eldöntött a beszállás, de élénken érdeklődik az F1 iránt a General Motors és a Cadillac.

részletek

Holden Monaro Coupe – Mentőöv

Mi simán vevők lennénk az átdolgozott, ausztrál Camaróra.

részletek

Buick LaCrosse 2017 - Új arc

Az 5 méteres limuzinok osztályában indul csatába a 2017-es modellévre teljesen megújult Buick LaCrosse.

részletek

Ne töröld, mert égő lesz - tűzveszélyes ablaktörlők a GM-nél

Bárkinek felettébb kellemetlen lehet az, amikor a munka után fáradtan zarándokol újonnan vásárolt terepjárójában hazafelé, és amint az esőben bekapcsolja az ablaktörlőt, néhány szikra, és kigyullad alatta az autó.

részletek

Az új Opel KARL – egyszerűen remek kisautó

Kicsi, de tágas, jól néz ki, mégis ésszerű – egy ilyen autót várhatnak a vásárlók belépőszinten az Opeltől 2015 nyarán. A cégalapító fia előtt tisztelgő neve egyszerű, mégis energikus: KARL. A 3,68 méteres ötajtós kisautóban öten utazhatnak kényelmesen, mégis kevesebbe kerül tízezer eurónál. Ráadásul olyan biztonsági-, komfort- és infotainment-felszerelésekkel lehet megrendelni, amelyek vetélytárs nélkül állnak e kategóriában. A KARL hajtását legújabb generációs, modern, egyliteres, háromhengeres benzinmotorra bízták. A KARL, az ADAM és a Corsa hármasa 2015-től a legerősebbé teszi az Opel mini- és kisautó portfólióját – egyben a piac legfiatalabbjává is.

részletek