Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 25. szerda

Frijns

Berlin 5.: Rowland először nyert, Rast beugróként a dobogón

Egy pillanatig sem forgott veszélyben a pole-ból induló nissanos pilóta első sikere a szezon utolsó előtti versenyén. Robin Frijns és az utolsó körben előző beugró kétszeres DTM-bajnok még a dobogón.

részletek

Berlin 3.: Günther a hajrában vadászta le Vergne-t

Hiába vezetett sokáig a pole-ból induló Vergne, a BMW-s a hajrában megelőzte őt, sőt a legvégén már nem a francia, hanem Frijns ellen kellett védekeznie. A bajnokságot vezető Da Costa negyedik lett.

részletek

René Rast másodszor lett DTM-bajnok

A vasárnapi futam utolsó perceiben mind a győzelmet, mind a bajnoki címet illetően izgalmas fordulatok történtek a Nürburgringen. A napot Green nyerte a nagyot felzárkózó Frijns előtt, a 2019-es szezon Rasté lett.

részletek

Vergne az FE első címvédője, Frijns győzött az évadzárón

A rajtnál elalvó Robin Frijns két merész előzéssel harcolta ki második győzelmét, Jean-Eric Vergne pedig veszélyhelyzet nélkül lett a Formula-E történetének első kétszeres bajnoka. A csapatok között is a DS örülhetett a címnek.

részletek

FE: Párizsi zűrzavar, Frijns győzelmével

Robin Frijns diadalmaskodott a kaotikusra sikeredett Párizs ePrix-n, ezzel ő lett a Formula-E szezonjának a nyolcadik győztese a nyolcadik versenyen. Ez volt a sorozat első esős futama.

részletek

Akinek tényleg csak a pénz hiányzott az F1-hez – interjú Robin Frijns-szel

Különös autósportos karriert tudhat magáénak Robin Frijns. A holland pilótát néhány éve még a legnagyobb ígéretek közt tartották számon, és szinte biztos befutónak tartották egy F1-es ülésre. Az anyagiaknak köszönhetően viszont nem így lett. Frijns-t a DTM hungaroringi hétvégéjén kaptuk diktafonvégre.

részletek

Akik a Formula-1 előszobájában ragadtak, 3. rész

Az utóbbi években számos precedens volt reményteljes karrierek kisiklására, méghozzá elsősorban anyagi okok miatt. Összeállításunk harmadik részében szintén olyan neves nevelőszériákban élmenő tehetségeket mutatunk be, akik bár az ott mutatott teljesítményük alapján kiérdemelték, de végül nem jutottak F1-es üléshez, viszont később a Formula-E mentőövet dobott számukra.

részletek

Baleset miatt nem futották végig a bathursti 12 órást

Több csúnya bukás is történt az ausztrál hosszútávú viadalon: egy versenyző számos törött csonttal került kórházba, nem sokkal a leintés előtt újabb rémisztő balesetet láthattak a nézők.

részletek

Érzelmes pillanat: Ekström kiszáll a DTM-ből

Befejezi 17 éven át tartó pályafutását a Német Túraautó-bajnokságban a sorozat egyik ikonikus alakja. Mattias Ekström a továbbiakban a ralikrosszra fog koncentrálni, helyét pedig napjaink leghíresebb elveszett tehetsége veszi át.

részletek

Futás közben sérült meg a holland szupertehetség

A Hollandia második legjobb formulaautós pilótájának tartott Robin Frijns ártalmatlan körülmények között szerzett igen súlyos sérüléseket. Jelenleg járni sem tud, de késlelteti a műtétet, mert nem akar versenyeket kihagyni.

részletek

A holland, aki nem irigykedik Verstappenre

„Hogy milyen a motor? Honnan tudjam? Én csak vezetem!” Hollandia elfeledett szupertehetsége, Robin Frijns a nyilatkozatadáskor mutatott lazaságával és flegmaságával már-már Kimi Raikkönent idézi.

részletek

Mit kérnek karácsonyra az autóversenyzők?

Hamilton világbékét, Vettel jobb autót, egyesek csak pár szabadnapot, mások pedig egy komplett berendezést szeretnének luxusautókkal. A világ versenyzőinek kívánságlistái igencsak eltérnek egymástól.

részletek