Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 5. péntek

Fizetés

Belemennek a fizetéscsökkentésbe az F1-es pilóták?

Karun Chandhok szerint most mindenkinek csapatjátékosnak kell lenni, de nem látja maga előtt, hogy a pilóták nemet mondanak a csapatfőnök kérésére, biztosan meg fognak egyezni.

részletek

Csökkentik Vettel fizetését is, de nem fogja elárulni, mennyivel

Nem fog beszélni róla, mert nem akarja azzal fényezni magát, mekkora összegről mondott le. Következő szerződéséről is tárgyal a Ferrarival, jó eséllyel az első futam előtt megkötheti.

részletek

Jos Verstappen: A fiam többet keres, mint Ricciardo

Már nem csapattársak és nem is közvetlen riválisok, de mintha megmaradt volna a vetélkedésből a Red Bull korábbi párosa közt. Az idősebb Verstappen elbüszkélkedett azzal, hogy Max többet keres, mint a Renault-hoz sztárgázsiért igazoló Ricciardo.

részletek

Magától értetődő volt Norris számára lemondani fizetése egy részéről

A fiatal pilóta nem vonakodott a bércsökkentéstől: a csapatszellem motiválta, szerinte a legfontosabb, hogy a McLaren ne kényszerüljön leépítésekre a kritikus gazdasági helyzetben.

részletek

Vettelék is felajánlották a fizetésüket

A Formula-1-et ért pénzügyi krízisre reagálva Sebastian Vettel, Charles Leclerc és Lewis Hamilton is lemond a fizetésének egy részéről, így segítve csapataik túlélését. Eurómilliókról lehet szó.

részletek

Ezért vonakodnak a pilóták a fizetéscsökkentéstől

A McLaren versenyzői már lemondtak idei bérük egy részéről, hogy ezzel segítsék a nehéz helyzetbe került csapatot. Egy világbajnok, Jenson Button szerint azonban a többség nem keres olyan sokat, hogy nagylelkűen beleegyezzen ebbe.

részletek

Vettel: Az F1 sokakat elkényeztetett

Óriási pénzösszegek mozognak a száguldó cirkuszban, ami a német világbajnok szerint sok pilótára rossz hatással volt. Őt nem a fizetés fogja motiválni a következő szerződés aláírásakor.

részletek

Le kellene-e mondaniuk a pilótáknak a fizetésük egy részéről?

Több futballcsapatnál sem veszik fel a pénzüket a játékosok a koronavírus-világjárványra való tekintettel, de vajon ugyanezt meg kellene-e lépniük az F1-es mezőny tagjainak?

részletek

Az évtized tíz legtöbbet kereső sportolója között Hamilton

Összeállítást készített a Forbes a 2010-es években legjobban kereső sportemberekről. A listát Floyd Mayweather vezeti, Lewis Hamilton a tizedik helyen található.

részletek

Watt: Hülkenberget jó ideje nem támogatja a Renault

Hiába robbant be óriási tehetségként a Formula-1-be Nico Hülkenberg, nem tudott nagyot alkotni. Jason Watt szerint saját magának köszönheti, hogy távoznia kell, de a Renault sem segíti őt.

részletek

Nyilvánosságra került, mi áll Ricciardo szerződésében

Csillagászati alapfizetés és súlyos bónuszok: az F1-es kontraktusokat általában teljes titkolózás övezi, Daniel Ricciardo és korábbi menedzserének pereskedése során azonban nyilvánosságra hozták a számadatokat.

részletek

Az F1 még inkább a fizetős tévék felé mozdul

Bár a nézőszám drasztikus csökkenésnek indult, a Liberty Media főnöke mégis az üzleti irányelvet tekinti elsődlegesnek és azt ígéri, még több országban csak a fizetős TV modellje marad fenn.

részletek
Olvastad már?