DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök

Fizetés

Mennyit keresnek 2024-ben az F1-es pilóták?

Max Verstappen ebben is az élen jár, de óriási szakadékok láthatók a toppilóták és a többiek között: ki mennyi alapfizetést kap 2024-ben?

részletek

Őrült összeget kereshet a Ferrarinál Hamilton

Az értesülések a 80-100 millió dolláros kategóriáról szólnak, de ehhez teljesítenie is kell a hétszeres F1-es világbajnoknak.

részletek

Ki volt a legjobb ár-érték arányú pilóta?

A pilóták fizetéseit és az általuk megszerzett pontokat tekintve a McLaren egyik pilótája lett a legjobb ár-érték arányú versenyző a 2023-as mezőnyben.

részletek

Lesz-e fizetési sapka a pilóták számára?

Egyelőre úgy tűnik, hogy nem – rövid távon nem megvalósítható és jelen pillanatban nincs konszenzus arról, hogy hogyan és miért kellene bevezetni a versenyzők fizetésének maximalizálását.

részletek

Verstappen mesés fizetést kaphat 2023 után

A Red Bull és Max Verstappen nagyon hosszú távra terveznek egymással. A korábbi, hatalmas rekordokat döntögető fizetések azonban már nemigen valószínűk a költségvetési sapka miatt.

részletek

A pénz nem minden: 100 milliós ajánlatot kapott Rosberg a Mercedestől, de visszautasította

A Formula-1-ben az utóbbi két évtizedben csillagászati pénzeket keresnek a legjobb pilóták, de a 2016-os világbajnok, Nico Rosberg képes volt nemet mondani egy százmillió dolláros ajánlatra.

részletek

A Forbes közzétette az F1-esek fizetési listáját

Megjelent a Forbes 2021-es kimutatása a pilóták fizetését és a bónuszaikat illetően. Itt is Hamilton-Verstappen csata van az élen, a harmadik helyen azonban egy igazi veterán található.

részletek

Csökkentett fizetéssel hosszabbíthat Hamilton

Sajtóértesülések szerint a hétszeres F1-es világbajnok kevesebb alapbért kérne a Mercedestől 2022-es szolgálataiért, cserébe viszont megduplázná a vb-cím megnyeréséért járó bónuszát.

részletek

Villeneuve: Miért kellene Vettelnek visszavonulnia?

Az 1997-es világbajnok egyáltalán nem érti, miért tanácsolja mindenki Sebastian Vettelnek, hogy hagyja el a Formula-1-et. Attól, hogy nem nyer, nem jelenti azt, hogy mennie kellene.

részletek

Marko: Hamilton fizetése nem normális

A Red Bull főtanácsadója szerint az az összeg, amit a hétszeres világbajnok egy év alatt keres a száguldó cirkuszban, nem illik a Formula-1-hez. Hamilton túl drága lenne ehhez a sporthoz?

részletek

Sajtó: Vettel fizetése jócskán megcsappan az Astonnál

A német Bild információi szerint a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel jókora fizetéscsökkentésbe ment bele új csapatánál és annak is próbáltak utánajárni, hogy meddig szól a megegyezés.

részletek

Sajtó: Hamilton már 16 milliárdos fizetéssel beérné

A következő hetekben tárgyalóasztalhoz ül Lewis Hamilton és Toto Wolff, hogy aláírják az új szerződést. Az évi 40 millió fontos bérigény alacsonyabb a korábban emlegetett összegnél, de így is fizetésemelést jelent – írják Nagy-Britanniában.

részletek