Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 16. hétfő

Fizetés

Nyilvánosságra került, mi áll Ricciardo szerződésében

Csillagászati alapfizetés és súlyos bónuszok: az F1-es kontraktusokat általában teljes titkolózás övezi, Daniel Ricciardo és korábbi menedzserének pereskedése során azonban nyilvánosságra hozták a számadatokat.

részletek

Az F1 még inkább a fizetős tévék felé mozdul

Bár a nézőszám drasztikus csökkenésnek indult, a Liberty Media főnöke mégis az üzleti irányelvet tekinti elsődlegesnek és azt ígéri, még több országban csak a fizetős TV modellje marad fenn.

részletek

Norris apja is dúsgazdag, de nem szívesen beszél róla

A jövőre is biztosan McLarennél maradó újoncot, Lando Norrist egyértelműen abba a csoportba sorolják, amelynek tagjai tehetségük miatt jutottak el az F1-be: pedig az ő családjának is van mit a tejbe aprítani…

részletek

Hamilton visszaesett a legjobban fizetett sportolók listáján

Bár Lewis Hamilton bevételei minden bizonnyal nőttek 2017 óta, mégis visszább csúszott a Forbes leggazdagabb sportolóinak listáján. Az F1-esek közül egyedül Vettel fért még fel a névsorra.

részletek

Schumachert megelőzve Hamilton kereste a legtöbbet az F1-ben

Változik a világ, néhány éve szinte elképzelhetetlennek tűnt, hogy Michael Schumachert bárki is megelőzheti az összfizetési ranglistán, Lewis Hamiltonnak ez mégis sikerült, van mit a tejbe aprítania.

részletek

Ennyit keresnek idén az F1-es pilóták

Lewis Hamilton a fizetési listán is Sebastian Vettel elé került, Daniel Ricciardo pedig először került dobogóra. Tizennégyen visznek haza egymillió dollár feletti összeget, az újoncok a sor végén.

részletek

Négy éves késéssel kaptak fizetést a Caterham dolgozói

A Caterham F1-es istállóját 2014 végén vonták csődeljárás alá, és már nem is voltak a rajtrácson a következő szezonban. A cég alkalmazottai hosszú pereskedés után kaptak némi kárpótlást az elmaradt fizetések után.

részletek

Ezért nem hívta a Red Bull Buemit állandó versenyzőnek

Sebastien Buemi már nyolcadik éve csak a tesztpilótai szerepkört tölti be a Red Bullnál. A főtanácsadó elmondta, miért nem gondoltak a svájci újbóli leigazolására a Toro Rossóhoz.

részletek

Raikkönen az első tesztjéig nem is látott Formula-1-et

Amikor Kimi Raikkönen elkezdett versenyezni, nem is tudta, mi az a Formula-1, egyetlen versenyt sem látott sauberes tesztje előtt. Később pedig a világbajnoki címig jutott és továbbra is marad.

részletek

Magnussen rengeteg pénzt veszít

Egy hosszú ideje húzódó perben jogilag elmarasztalták Kevin Magnussent. Az eljárást korábbi menedzsere indította a dán pilóta ellen és a hölgynek adtak igazat. Ez óriási pénzösszeget jelent.

részletek

Sajtó: Ricciardo megafizetést kap

Nagy meglepetésként érte a Formula-1-es világot a pénteki bejelentés, miszerint Daniel Ricciardo elhagyja a Red Bullt a Renault-ért. Sajtóhírek szerint hatalmas pénzt akaszt le új csapatánál.

részletek

Hamilton Senna fizetésének többszörösét keresi

Nagyot változott a Formula-1 az elmúlt évtizedekben, különösen a pénzösszegek tekintetében. A húsz, harminc éve legjobbnak számító pilóták fizetése meg sem közelítette például Hamiltonét.

részletek
Olvastad már?