Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

Fiorio

Fiorio: Alonso nem hibázott annyit, mint Leclerc

A Ferrarinál korábban sportigazgatóként ténykedő Cesare Fiorio összehasonlította Charles Leclerc és Fernando Alonso ferraris teljesítményét. Bár Leclerc is gyors, Alonso nem hibázott annyit.

részletek

Fiorio: A Ferrari várjon Vettel szerződésével

A Ferrari korábbi sportigazgatója, Cesare Fiorio szerint az olaszok nagyon jól teszik, hogy nem kínáltak még új szerződést Sebastian Vettelnek, akinek év végén lejár jelenlegi kontraktusa.

részletek

Fiorio: Vettel ne legyen első számú a Ferrarinál

Az istálló korábbi főnöke, Cesare Fiorio szerint hiba volt a 2019-es szezon előtt Sebastian Vettelt Charles Leclerc elé helyezni csapaton belül. Előre érezte, hogy Leclerc kemény dió lehet a németnek.

részletek

Volt Ferrari-főnök sem lelkesedik Mick Schumacherért

„Nem tűnik versenyképesnek, mindenesetre a hűhó nagy körülötte” – mondta a Ferrarit tesztelő ifjú pilótára Cesare Fiorio, aki a némettel ellentétben Charles Leclerc-nek nagy rajongója lett.

részletek

Fiorio is az új Ferrari-vezérben bízik

A Ferrari egykori csapatfőnöke hetvenkilenc esztendősen is napi rendszerességgel követi a Formula-1 történéseit. Cesare Fiorio szerint Mattia Binotto sokkal inkább vezérnek való, mint elődje, megérte váltani.

részletek

A Minardi korábbi sportigazgatója szerint még mindig Alonso a legjobb

A Minardi korábbi sportigazgatója, a már a boldog nyugdíjaséveit élő Cesare Fiorio is elmondta véleményét korábbi versenyzője, Fernando Alonso F1-ből való távozását illetően. Szerinte rengeteget veszít a sorozat a spanyol nélkül.

részletek

Kritikus állapotban a volt Ferrari-vezér

A Ferrari Formula-1-es istállójának volt csapatfőnöke, Cesare Fiorio rendkívül súlyos balesetet szenvedett Olaszországban és életveszélyes állapotban került kórházba.

részletek

Lecserélné Raikkönent a Ferrari exfőnöke

Antonio Giovinazzi remek teljesítményt nyújtott első F1-es futamán, amely a Ferrari korábbi sportigazgatóját olyannyira meggyőzte, hogy azt ajánlja volt csapatának, igazolják le őt Kimi Raikkönen helyére.

részletek

A korábbi Ferrari-főnök elküldené Raikkönent

Az egykor Alain Prost és Nigel Mansell kettősét irányító Ferrari-vezér szerint ismét két nagyágyúra lenne szükség a csapatnál, épp ezért nem Bottasszal pótolná a 2007-es F1-es bajnokot.

részletek