Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

Ferrucci

A botrányhős Ferrucci nem érti a virtuális vitákat: „Ez csak játék!”

Az Egyesült Államok virtuális versenyszférája eddig igencsak termékeny táptalaja a botrányoknak. Santino Ferrucci, a valós élet egyik legnagyobb balhékirálya is szándékosan okozott balesetet az online világban, de nem érdekli.

részletek

A Haas megkegyelmezett az őrjöngő tesztpilótának

Szélsőségesen sportszerűtlen húzása után Santino Ferruccit azonnal kirúgta Formula-2-es csapata, de a vita már elcsendesült: a Haas úgy határozott, nem küldi el az első évüktől kötelékükbe tartozó pilótát.

részletek

Az IndyCarban talált helyet magának a balhés amerikai F2-es

Minősíthetetlen pályán mutatott magatartása miatt kipenderítették Formula-2-es csapatából, de Amerikában úgy néz ki, kap még egy esélyt: Santino Ferrucci visszatér az IndyCarba, a szezon utolsó két versenyére.

részletek

Elnézést kért az őrjöngő amerikai F2-es

A Formula-2-es bajnokság szintjén gyakorlatilag példa nélküli eltiltást és pénzbüntetést kapott a mezőny amerikai versenyzője, Santino Ferrucci. A Haas-fejlesztő pilótaként is tevékenykedő versenyző most elnézést kért.

részletek

Négy futamról eltiltották a szabályokat, sportszerűséget és józanészt nem ismerő F2-est

A Haas kötelékébe tartozó Santino Ferrucci Silverstone-ban minden kihágást elkövetett, ami csak elképzelhető a szándékos ütközéstől a versenyautóban való mobilhasználatig. Büntetése ezzel arányos.

részletek

Ijesztő F1-es élményekről számolt be a Haas fiatalja

Santino Ferrucci a Hungaroringen második alkalommal tesztelhette a Haas F1-es autóját - egyetlen F2-es hétvégéjét követően, így igencsak meglepte, mekkora erővel rendelkeznek az idei gépek.

részletek

A jövő F1-es sztárjai Silverstone-ban

A szezon utolsó kollektív tesztjét kedden és szerdán rendezik Silverstone-ban, ahol a 11 csapatból csak 10 vesz részt, de 11 autóval és sok fiatallal – részletek és teljes tesztfelállás az alábbi cikkben.

részletek

Mégis lett amerikai versenyzője a Haasnak

Bár eddig nem sok jelét mutatták annak, hogy erre már az első szezonjukban hajlanának, a Haas végül egy héttel a 2016-os F1-es szezon kezdete előtt mégis leszerződtetett egy amerikai tesztpilótát.

részletek

Újabb furcsa eset az F3-ban

Ismét nem múlt el különös incidens nélkül egy F3-as hétvége: ezúttal a Pau-ban remeklő Jake Dennis okozott kalamajkát feleslegesen begyűjtött áthajtásos büntetése letöltése előtt.

részletek
Olvastad már?