DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Fallows

Mercedes-újításokat árul el az AMR24 – technikai részletek

Fizikai valójában, pályán is megfigyelhettük a legújabb F1-es Aston Martin részleteit: a hátsó felfüggesztésnél kiszúrható legfontosabb különbség azonban nem saját fejlesztés.

részletek

Jobb egyenesbeli tempó, erősebb alap: ezekben javult az idei Aston

Dan Fallows technikai igazgató szerint az volt a céljuk, hogy egy jobban fejleszthető F1-es autóval álljanak elő 2024-re, és ezt meg is tették.

részletek

„Abszolút verhető” a Red Bull – véli az Aston

Úgy állnak hozzá a zöldek, hogy elkaphatják a világbajnok istállót: ehhez szélesebb működési tartományú autó kell. Alonso szoros 2024-et vár az F1-ben.

részletek

Lehullt a lepel az Aston Martin új F1-eséről

Az Aston Martin nyitotta az F1-es bemutatók második hetét: a tavalyi erős alapokra építkezve újult meg Alonso és Stroll zöldben pompázó AMR24-ese.

részletek

Aston Martin: Tudjuk, hol mentünk rossz irányba

Dan Fallows, az F1-es istálló technikai igazgatója reméli, tanultak az idei hibákból. Austinba a sprintformátum ellenére is fejlesztésekkel érkeznek.

részletek

Döntő vagy elhanyagolható az oldaldoboz szerepe?

A szabályváltozások óta milliószor esett már szó oldaldobozokról. James Allison szerint nem ez a Red Bull titka – Dan Fallows azonban nem ért vele egyet.

részletek

Új csapat és Ryan Reynolds – hétfői F1-es hírek

Jelentkezett az F1-be a Hitech, új befektetőcsoport az Alpine-nál, Tsunoda is bemutatózik a Nürburgringen, Marquez beajánlotta magát a KTM-nél. Ezekről írtunk június 26-án.

részletek

Sokoldalúbb lett az Aston Martin, nem akarják tovább a Red Bull másolni

Aerodinamikai hatékonyságban az RB19 a követendő példa Dan Fallows számára – de ez nem jelenti azt, hogy elkezdik másolni a Monacóban látott padlót.

részletek

Lenyűgözte az Astont Stroll év eleji teljesítménye

Az F1-es technikai igazgatójuk beszélt róla, mennyire rendkívüli és merész futamokat teljesített szezon előtti balesete fényében a kanadai pilóta.

részletek

Ellenszer a Red Bullra: az Aston fejlődése

Alonso továbbra is remekel, az autót folyamatosan fejlesztik: vajon képes lesz megtörni a Red Bull dominanciát a Lawrence Stroll vezette alakulat? Ezt mondja Alonso és Dan Fallows.

részletek

Szeretné a győzelmet az Aston Martin, de…

Bár technikai igazgatójuk szerint nincs konkrét gyenge pontja az idei F1-esüknek, a Red Bullhoz képesti lemaradás miatt reálisnak kell lenniük.

részletek

Technikai igazgatója szerint Alonso olyan, mint egy tasmán ördög

Érdekes dolgokat árult el a spanyolról Dan Fallows. Az Aston Martin technikai igazgatója szerint Fernando Alonso sosem veszi magát teljesen komolyan, de nagyot lendített a csapaton.

részletek