DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 1. szerda

Fallows

Saját útját járva hódítaná meg az F1-et az Aston Martin

A technikai igazgató Dan Fallowsnak határozott elképzelése van a csúcsra vezető útról: a brit szakember szerint nem másolhatják riválisaik módszereit.

részletek

Sorsdöntők lehetnek az Aston újításai

Hatalmas előrelépést jelentenek az F1-es Aston Martinnak az újonnan épülő létesítményei, a hamarosan nyíló gyár és szélcsatorna nagyobb önállóságot biztosít majd a briteknek a Mercedestől.

részletek

Több száz projektje van az Astonnak

Az Aston Martin technikai igazgatója szerint jelentős fejlesztésekkel készülnek a jövő évre annak érdekében, hogy megfordítsák teljesítményük romló tendenciáját.

részletek

„Alonso és Verstappen stílusa különleges”

Dan Fallows, az Aston Martin technikai igazgatója érdekes párhuzamra hívta fel a figyelmet a csapathoz érkező Fernando Alonso, valamint a regnáló bajnok, Max Verstappen között.

részletek

A korai Red Bullt idézi mérnöke szerint az Aston Martin

Az energiaitalosoktól átigazolt új technikai igazgató, Dan Fallows komoly párhuzamot vél felfedezni a Lawrence Stroll által épített csapat és a Jaguarból annak idején átalakuló istálló között.

részletek

Vettel a „zöld Red Bullról”: Igazságtalan a vádaskodás

Rosszul esett a négyszeres világbajnoknak, hogy ennyi támadást kapott a csapata az elmúlt időben, a Red Bull-lal való feltűnő hasonlósága miatt. Elmagyarázta, a saját útjukat járják a fejlesztésben.

részletek

Megegyezés született Fallows ügyében

Hosszú ideig elhúzódott a jogi csatározás, mostanra azonban biztossá vált: áprilisban megkezdheti munkáját az Aston Martinnál Dan Fallows, miután megállapodás született a csapat és a Red Bull között.

részletek

Perre ment korábbi mérnökével a Red Bull

Az aerodinamikai vezető, Dan Fallows leszerződött az Aston Martinnal: korábbi munkaadója azonban mindent megtesz, hogy ne a 2022-es szezonban, hanem csak másfél év múlva csatlakozhasson a zöldekhez.

részletek

Újabb remény, hogy mégis lesznek előzések 2017-ben

A Red Bull több, kulcspozícióban lévő mérnöke szerint semmi értelme félni attól, hogy előzésszegény lesz az idei F1-es évad, sőt, úgy vélik, az új autók még elő is fogják segíteni az izgalmasabb versenyzést.

részletek

A Red Bull aeróval érné utol a Mercedest

A Red Bull aerodinamikai részlegének vezetője bízik benne, hogy az autóra érkező fejlesztések meghozzák a kívánt eredményt, és sikerül csökkenteni a távolságot a Mercedesszel szemben.

részletek