Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 26. szerda

F1eSport

Mindjárt indul az F1 Esports harmadik szezonja

Az eddigieknél is korábban, jövő hétfőn kezdődik az újabb virtuális évad. Az alapkoncepció megmarad, de több lesz a verseny és nagyobb az összdíj, más változásokkal együtt.

részletek

F1 Esports: 4 millió néző, 66 ezer próbálkozó

Érdekes statisztikai adatokat tettek közzé a virtuális F1-es bajnokságról, amelyet 2018-ban több millióan követtek nyomon. Bereznay Dániel több tízezer ellenfélnél bizonyult jobbnak.

részletek

Ezt a felszerelést használják F1 Esports pilótái

Rövid bemutató videó a Fanatec CSL Elite F1 szettről, amellyel a hivatalos e-sport széria pilótái csaptak össze.

részletek

Címvédés és magyar ezüstérmes az F1 Esports szériában

Szombat este lezajlott a virtuális sorozat utolsó, döntő fordulója. A domináns Brendon Leigh tízből hat győzelemmel lett másodszor is bajnok, csapattársa, Bereznay Dániel újra nyert.

részletek

F1 Esports: Bereznay futamot nyert

Lefutották a hivatalos e-sport széria második fordulóját. Mindhárom futamot a Mercedes uralta, és mintha valódi, vérre menő versenyről lenne szó, egy rivalizálás is kialakulóban van.

részletek

Ez történt az F1 Esport első fordulójában

Szinte mintha az igazit látnánk: profi közvetítés a pályán zajló akciókról, tévéből ismert kommentátorok és riporterek, interjúk a legjobbakkal. Összefoglaló az F1 Esport Series három futamból álló első fordulójáról.

részletek

Az F1 Esports naptára és nevezési listája magyar indulóval

Már javában zajlik a hivatalos virtuális Formula-1-es bajnokság szezonja, a végső részletek azonban most kerültek a helyükre, ideértve a 25 főből álló nevezési listát.

részletek

Így megy körbe Monacóban az eSport-világbajnok

A 2017-es szezont megnyerő virtuális F1-es bajnok, Brendon Leigh köre Monte-Carlóban.

részletek

Kilenc F1-es csapat indul az e-sport bajnokságban

Egyetlen kivételével az istállók csatlakoztak a virtuális széria második szezonjához: a lebonyolítás nagyobb szabású lesz a tavalyinál, egy újdonság pedig a draft.

részletek

Brit konyhai kisegítő az F1 első e-sport-bajnoka

A hétvégén nemcsak az „igazi” versenyzők mérték össze tudásokat, hanem az online világ legjobbai is, akik közül a 18 éves Brendon Leigh egy utolsó körös manőverrel hódította el a címet.

részletek

Vlogban foglalta össze F1 Esport-élményeit a londoni elődöntős

Bereznay Dani bekerült abba a 40 játékosból álló társaságba, akik a Formula-1 Esports Series elődöntőseiként kijutottak Londonba, hogy az Abu Dhabiban rendezendő döntő helyeiért megvívjanak.

részletek

Két magyar is versenyzett az F1 Esports londoni elődöntőjében

A világ 40 legjobb F1-es gamere csapott össze egymással kedd este a hivatalos online széria nagyszabású elődöntőjében: a legjobb 20-an jutnak tovább a fináléba, az Abu Dhabi Nagydíjra.

részletek
Olvastad már?