Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 15. vasárnap

F1eSport

Itt az F1 Esports 2019-es nevezési listája

Bereznay Dániel is az új szezon 30 résztvevője között szerepel: a tíz F1-es istálló három-három versenyzőt igazolt a szeptember 11-én induló bajnokságba.

részletek

Két magyar is bejutott az F1 Esports Pro Draftjába

Százezren próbáltak kvalifikálni a virtuális bajnokság válogatójába, több mint másfélszer annyian, mint 2018-ban. Közülük 42-en jutottak be a draftba, ahol a csapatok kiválasztják versenyzőiket.

részletek

Így száguld az F1-es e-sport-bajnok Monacóban

Virtuális monte-carlói pályabemutató a Mercedestől: a virtuális volán mögött Brendon Leigh ül, az F1 Esports széria 2017-es és 2018-as bajnoka.

részletek

Mindjárt indul az F1 Esports harmadik szezonja

Az eddigieknél is korábban, jövő hétfőn kezdődik az újabb virtuális évad. Az alapkoncepció megmarad, de több lesz a verseny és nagyobb az összdíj, más változásokkal együtt.

részletek

F1 Esports: 4 millió néző, 66 ezer próbálkozó

Érdekes statisztikai adatokat tettek közzé a virtuális F1-es bajnokságról, amelyet 2018-ban több millióan követtek nyomon. Bereznay Dániel több tízezer ellenfélnél bizonyult jobbnak.

részletek

Ezt a felszerelést használják F1 Esports pilótái

Rövid bemutató videó a Fanatec CSL Elite F1 szettről, amellyel a hivatalos e-sport széria pilótái csaptak össze.

részletek

Címvédés és magyar ezüstérmes az F1 Esports szériában

Szombat este lezajlott a virtuális sorozat utolsó, döntő fordulója. A domináns Brendon Leigh tízből hat győzelemmel lett másodszor is bajnok, csapattársa, Bereznay Dániel újra nyert.

részletek

F1 Esports: Bereznay futamot nyert

Lefutották a hivatalos e-sport széria második fordulóját. Mindhárom futamot a Mercedes uralta, és mintha valódi, vérre menő versenyről lenne szó, egy rivalizálás is kialakulóban van.

részletek

Ez történt az F1 Esport első fordulójában

Szinte mintha az igazit látnánk: profi közvetítés a pályán zajló akciókról, tévéből ismert kommentátorok és riporterek, interjúk a legjobbakkal. Összefoglaló az F1 Esport Series három futamból álló első fordulójáról.

részletek

Az F1 Esports naptára és nevezési listája magyar indulóval

Már javában zajlik a hivatalos virtuális Formula-1-es bajnokság szezonja, a végső részletek azonban most kerültek a helyükre, ideértve a 25 főből álló nevezési listát.

részletek

Így megy körbe Monacóban az eSport-világbajnok

A 2017-es szezont megnyerő virtuális F1-es bajnok, Brendon Leigh köre Monte-Carlóban.

részletek

Kilenc F1-es csapat indul az e-sport bajnokságban

Egyetlen kivételével az istállók csatlakoztak a virtuális széria második szezonjához: a lebonyolítás nagyobb szabású lesz a tavalyinál, egy újdonság pedig a draft.

részletek
Olvastad már?