DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Újabb váltás: Bereznay a McLarennel folytatja

A Mercedes színeiben kezdte, majd két szezont lehúzott az Alfa Romeónál is, idén viszont már a wokingiak e-sport-csapatát fogja erősíteni hazánk egyik legjobb F1-es szimulátorversenyzője.

Bereznay Dániel 2018 óta folyamatosan részt vesz a Formula-1 hivatalos e-sport-bajnokságában: első évében a Mercedesszel szerzett győzelmeket és végzett az összetett második helyén, majd 2019-ben és 2020-ban az Alfa Romeo színeit erősítette, ahol szintén több versenyt megnyert, s egy év végi harmadik és ötödik hellyel gazdagodott.

A magyar szimulátoros viszont most ismét csapatot vált, idén ugyanis már a McLarent fogja képviselni. „Végre elárulhatom nektek: a történelem egyik legnagyobb F1-es csapatával, a McLarennel folytatom az F1-es e-sportos utamat!” – írta közösségi oldalán Bereznay.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Daniel Bereznay (@danibereznay) által megosztott bejegyzés

 

A McLaren Shadow egyúttal bejelentette Dani két csapattársát is a 2021-es kiírásra: a walesi Josh Idowu a saját e-sportos akadémiájukról került ki, míg az iráni Bari Boroumandnak a valós versenypályákról is van tapasztalata gokartos és F4-es múltja révén.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: