Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 28. szerda

BereznayDániel

Bereznay épp csak lecsúszott a győzelemről

Elrajtolt az F1 e-sport-bajnokságában újabb idénye, amelynek bahreini nyitányán az Alfa Romeo magyarja egy második helyet gyűjtött be. Csapattársa nyert, de a címvédő ferraris is győzött egyszer.

részletek

Négy forduló, 12 futam az F1 virtuális naptárában

2020-ban sem marad el a Formula-1 e-sport szériája, melynek egyik meghatározó szereplője egy magyar, Bereznay Dániel. Vietnámban és Hollandiában a valóságban elmaradt a futam, virtuálisan bepótolják.

részletek

Bereznay bemutatja az F1 2020 új pályáit

Az Alfa Romeo hivatalos F1-es e-sportolója, Bereznay Dániel az új játékba idén bekerülő, de a valós versenynaptárból vélhetően egyaránt kimaradó zandvoorti és vietnámi pályákat vesézte ki.

részletek

Remek eredménnyel zárt Bereznay Spában

A Veloce NotTheGP sorozatának legutóbbi versenyeit a legendás belga pályán rendezték, ahol hazánk szimulátoros tehetsége ismét remek teljesítményt nyújtott. Mindkét futamon dobogós helyezést ért el.

részletek

Raikkönennel barátkozni is lehet – ha nem lát kamerát

Különleges helyzetben van Bereznay Dániel, az Alfa Romeo e-sportolója, aki személyesen ismeri Antonio Giovinazzit és Kimi Raikkönent. Ugyancsak megosztotta velünk, miért nem várják tárt karokkal a virtuális F1-es nagydíjakon.

részletek

Podcast: F1-es Alfa-pilóták a házban!

Újabb aktív F1-es versenyző tette tiszteletét a Formula Podcastben, a legfrissebb adásban Antonio Giovinazzi beszélt érdekességekről és a magyarokhoz fűződő viszonyáról. Csatlakozott hozzánk az olasz pilóta márkatársa, az Alfa Romeót a virtuális versenypályákon képviselő Bereznay Dani is.

részletek

A nap, amikor Bereznayról szól az autósport

Valós autóversenyek hiányában az űrt kitölteni próbáló virtuális versenyzésre koncentrált a száguldás világa az elmúlt hétvégén: Bereznay Dániel élete egyik legszebb pillanatának tartja, hogy a Norrisszal, Vandoorne-nal felvértezett mezőnyben diadalmaskodott.

részletek

Bereznay Dani szétszedte az igazi versenyzőket

A világszintű versenytörlésekre reagálva vasárnap két különböző virtuális futamot is rendeztek, amelyen szimulátorjátékosok mellett autóversenyzők is „rajthoz álltak”. Az egyiken magyar siker született, a másikon Verstappen esett-kelt.

részletek

Sztárok tömkelege csatlakozott a vasárnapi virtuális futamokhoz

A Formula-1 és az IndyCar hétvégi versenyét is lefújták az utolsó pillanatban, akár hónapokig eltarthat, mire újra autóversenyt lát a közönség. Ebben a sanyarú időszakban az e-sport lehet a gyógyír.

részletek

Újonc lett a bajnok, Bereznay bronzérmes

Bár az utolsó futam előtt visszacsúszott a második helyre, David Tonizza végül bebiztosította az F1 Esports 2019-es bajnoki címét: az olasz és a Ferrari első évében bajnok lett. Az Alfa Romeo magyarja az utolsó futam megnyerésével egy helyet javítva újra az év végi dobogón zárt.

részletek

Így duplázott az F1 Esports magyarja

Korábban beszámoltunk arról, hogy Bereznay Dániel két futamot is nyert a virtuális F1 legutóbbi fordulóján, ezzel negyedik helyre kapaszkodott a bajnokságban. Mutatjuk az összefoglalót a spái és monzai versenyekről.

részletek

Bereznay győzelme a toplista élén

Kiválogatták az F1 Esports széria utolsó három futamának öt legjobb pillanatát, ezek közül kettő is a magyar szimulátoroshoz, Bereznay Dánielhez köthető.

részletek
Olvastad már?