Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 19. szerda

BereznayDániel

Bereznay Dani elmehetne F1-es kommentátornak

"A Palik én vagyok" - mondja a Mercedes korábbi esport-versenyzője, aki saját YouTube-csatornáján kommentelt végig egy Olasz Nagydíjat - lehet, hogy pályát tévesztett?

részletek

Elhagyta a Mercedest a magyar szimulátoros

Az F1 Esports tavalyi ezüstérmese, Bereznay Dániel Instagramon jelentette be, hogy egy szezonnyi versenyzés után távozik a virtuális sorozat legsikeresebb csapatától.

részletek

Mindjárt indul az F1 Esports harmadik szezonja

Az eddigieknél is korábban, jövő hétfőn kezdődik az újabb virtuális évad. Az alapkoncepció megmarad, de több lesz a verseny és nagyobb az összdíj, más változásokkal együtt.

részletek

A kulisszák mögött: ilyen volt Bereznay Dániel 2018-as éve

A Mercedes eSport-csapatában versenyző magyar pilóta értékelte mindazt, ami történt vele a mögöttünk hagyott naptári évben

részletek

Címvédés és magyar ezüstérmes az F1 Esports szériában

Szombat este lezajlott a virtuális sorozat utolsó, döntő fordulója. A domináns Brendon Leigh tízből hat győzelemmel lett másodszor is bajnok, csapattársa, Bereznay Dániel újra nyert.

részletek

Videó: így nyert futamot Bereznay Dániel

A Mercedes uralta a hivatalos F1-es e-sport bajnokság második fordulóját és a magyar versenyző is versenyt tudott nyerni - mutatjuk, hogy hogyan.

részletek

F1 Esports: Bereznay futamot nyert

Lefutották a hivatalos e-sport széria második fordulóját. Mindhárom futamot a Mercedes uralta, és mintha valódi, vérre menő versenyről lenne szó, egy rivalizálás is kialakulóban van.

részletek

Bereznay kiválóan kezdte az F1 Esports Seriest

Bereznay Dániel az összetettbeli második helyen áll az F1 Esports Series első fordulója, azaz három verseny után. Csapattársa, a tavalyi bajnok, Brendon Leigh vezeti a tabellát.

részletek

Az F1 Esports naptára és nevezési listája magyar indulóval

Már javában zajlik a hivatalos virtuális Formula-1-es bajnokság szezonja, a végső részletek azonban most kerültek a helyükre, ideértve a 25 főből álló nevezési listát.

részletek

Magyar versenyzője is lesz az F1 hivatalos esport-bajnokságának

Hamarosan indul az F1 esport-ligája, amelyben a Ferrari kivételével minden egyes istálló hivatalos csapatot indít. Megkezdődött a draft, megvannak az első versenyzők, köztük egy magyar, akire ráadásul a Mercedes csapott le.

részletek
Olvastad már?