DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Esport

Az első hazai F1-es LAN esport bajnokság

Május 27-29. között az AMTS Show-n a FuturEsportS F1 csapata sikeresen megrendezte az első hazai F1-es LAN esport bajnokságot, a VI. FES-AMTS Kupát.

részletek

Jön a FuturEsportS Kupa szuperdöntője

Jelenleg ez a legrangosabb hazai F1 bajnokság PC-n, e-sportolókkal és Magyarország leggyorsabb F1 pilótáival.

részletek

Kedden elrajtol a III. FuturEsportS League

Kedden elrajtol a FuturEsportS történetének egyik legrangosabb ligája, a III. FuturEsportS League! Minden eventre egy különleges vendéget is meghívnak, aki pontot nem kap.

részletek

Szoros döntővel folytatódott az V. FuturEsportS Kupa

Januárban elrajtolt az V. FuturEsportS Kupa by AMTS. A versenyre bárki jelentkezhet minden egyes event előtt, aki rendelkezik az F1 2021-es játékkal és számítógépen játszik.

részletek

F1 Esports: Aston-siker, magyar pontok

Lucas Blakeley vette át az összetett pontverseny vezetését az F1 e-sport-bajnokságának portimaói és zandvoorti versenyei után. Utóbbi futamon az Alpine-t erősítő Sipos Patrik nyolcadik lett.

részletek

II. FuturEsportS Liga: Dario Iemmulo győzelmét hozta a zandvoorti pálya

A II. FES League 8. futama szombaton Hollandiában zajlott, ahol az előző helyszínekkel ellentétben száraz időmérő és verseny várt ránk.

részletek

Hogy lehet eljutni az F1 esport-bajnokságába?

Októberben elkezdődött az F1 esport legizgalmasabb időszaka. 2021. október 13-án rajtolt el az ötödik évében járó Pro Championship versenysorozat a világ leggyorsabb pilótáival.

részletek

Red Bull-Mercedes csata még mindig, virtuálisan is

Sehogy sem ereszti egymást a két nagycsapat, az F1 Esports mezőnyéből is az ő pilótáik emelkednek ki egyelőre. Nekik remek versenyük volt, Bereznay Dániel azonban kevésbé volt szerencsés.

részletek

A Red Bull virtuálisan is agyonverte a mezőnyt

A héten folytatódik az F1 Esports szériája. Akárcsak a valós pályán, a Red Bull itt is hamar előnybe került, a második fordulóban egyelőre érinthetetlenek. A történelem nem ismétli önmagát.

részletek

E-sport: Grosjean mégiscsak marad a Haasnál

A Formula-1-es mezőnyből távozó Romain Grosjean újra csatlakozott korábbi alakulatához: a Haas e-sport csapatához adja a nevét, amely a francia saját virtuális istállójával, az R8G-vel lépett szövetségre.

részletek

Bereznay dupla dobogóval közelített

A virtuális Silverstone-ban és Spában folytatódott az F1 hivatalos e-sport-bajnoksága, az Alfa Romeo magyarja pedig ezúttal egy harmadik és második hellyel gazdagodott.

részletek

Két új F1-es a bakui virtuális nagydíjon

Még két Formula-1-es e-sport-viadal maradt a valódi szezonkezdet előtt. A rajtrács nyolc versenyzője indul, köztük újoncként Perez és Gasly, de Dakar-győztes is lesz a mezőnyben.

részletek