Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 19. szerda

Esport

Elhagyta a Mercedest a magyar szimulátoros

Az F1 Esports tavalyi ezüstérmese, Bereznay Dániel Instagramon jelentette be, hogy egy szezonnyi versenyzés után távozik a virtuális sorozat legsikeresebb csapatától.

részletek

Több, mint optimista az esport-versenyzés úttörője

A szimulátorosból igazi versenyzővé avanzsáló Jann Mardenborough szerint az autósport csak profitálhat a fénysebességgel növekvő esport-birodalomnak köszönhetően.

részletek

Az Esportból elérhető lesz a Formula-1?

Rendkívül gyorsan, dinamikusan fejlődik a virtuális versenyzés világa. A Formula-E bajnoka úgy gondolja, hogy a játék már régen nem csak játék, tíz év múlva a száguldó cirkuszba is bekerülhetnek a legjobbak.

részletek

A kulisszák mögött: ilyen volt Bereznay Dániel 2018-as éve

A Mercedes eSport-csapatában versenyző magyar pilóta értékelte mindazt, ami történt vele a mögöttünk hagyott naptári évben

részletek

Egész héten át tart a McLaren e-sport-döntője

A McLaren főhadiszállásán, Wokingban tartják a McLaren Shadow második szezonjának fináléját: az események hétfőtől csütörtökig zajlanak a hét kvalifikáló részvételével.

részletek

F1 Esports: 4 millió néző, 66 ezer próbálkozó

Érdekes statisztikai adatokat tettek közzé a virtuális F1-es bajnokságról, amelyet 2018-ban több millióan követtek nyomon. Bereznay Dániel több tízezer ellenfélnél bizonyult jobbnak.

részletek

Címvédés és magyar ezüstérmes az F1 Esports szériában

Szombat este lezajlott a virtuális sorozat utolsó, döntő fordulója. A domináns Brendon Leigh tízből hat győzelemmel lett másodszor is bajnok, csapattársa, Bereznay Dániel újra nyert.

részletek

Videó: így nyert futamot Bereznay Dániel

A Mercedes uralta a hivatalos F1-es e-sport bajnokság második fordulóját és a magyar versenyző is versenyt tudott nyerni - mutatjuk, hogy hogyan.

részletek

F1 Esports: Bereznay futamot nyert

Lefutották a hivatalos e-sport széria második fordulóját. Mindhárom futamot a Mercedes uralta, és mintha valódi, vérre menő versenyről lenne szó, egy rivalizálás is kialakulóban van.

részletek

Bereznay kiválóan kezdte az F1 Esports Seriest

Bereznay Dániel az összetettbeli második helyen áll az F1 Esports Series első fordulója, azaz három verseny után. Csapattársa, a tavalyi bajnok, Brendon Leigh vezeti a tabellát.

részletek

Bánki Bence vezeti a WTCR e-sport szériáját

Az első – éppen virtuális Hungaroringen tartott – forduló után magyar kötődésű pilóta vezeti a hivatalos online bajnokságot. A versenyre kvalifikáló játékosok egyharmada magyar volt.

részletek

A Saubernek is van már eSports-csapata

Újabb csapat száll be a szimulátoros bajnokságba, most az Alfa Romeo Saubernél érezték úgy, hogy ebbe érdemes energiát fektetni.

részletek
Olvastad már?