Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 18. kedd

Esport

II. FuturEsportS Liga: Dario Iemmulo győzelmét hozta a zandvoorti pálya

A II. FES League 8. futama szombaton Hollandiában zajlott, ahol az előző helyszínekkel ellentétben száraz időmérő és verseny várt ránk.

részletek

Hogy lehet eljutni az F1 esport-bajnokságába?

Októberben elkezdődött az F1 esport legizgalmasabb időszaka. 2021. október 13-án rajtolt el az ötödik évében járó Pro Championship versenysorozat a világ leggyorsabb pilótáival.

részletek

Red Bull-Mercedes csata még mindig, virtuálisan is

Sehogy sem ereszti egymást a két nagycsapat, az F1 Esports mezőnyéből is az ő pilótáik emelkednek ki egyelőre. Nekik remek versenyük volt, Bereznay Dániel azonban kevésbé volt szerencsés.

részletek

A Red Bull virtuálisan is agyonverte a mezőnyt

A héten folytatódik az F1 Esports szériája. Akárcsak a valós pályán, a Red Bull itt is hamar előnybe került, a második fordulóban egyelőre érinthetetlenek. A történelem nem ismétli önmagát.

részletek

E-sport: Grosjean mégiscsak marad a Haasnál

A Formula-1-es mezőnyből távozó Romain Grosjean újra csatlakozott korábbi alakulatához: a Haas e-sport csapatához adja a nevét, amely a francia saját virtuális istállójával, az R8G-vel lépett szövetségre.

részletek

Bereznay dupla dobogóval közelített

A virtuális Silverstone-ban és Spában folytatódott az F1 hivatalos e-sport-bajnoksága, az Alfa Romeo magyarja pedig ezúttal egy harmadik és második hellyel gazdagodott.

részletek

Két új F1-es a bakui virtuális nagydíjon

Még két Formula-1-es e-sport-viadal maradt a valódi szezonkezdet előtt. A rajtrács nyolc versenyzője indul, köztük újoncként Perez és Gasly, de Dakar-győztes is lesz a mezőnyben.

részletek

Rekordszámú F1-es és a Despacito énekese a virtuális Monaco GP-n

Minden eddiginél több, nyolc aktív versenyző indul a Formula-1 következő e-sport versenyén. Bottas és Ocon először áll rajthoz, és több új celeb is bemutatkozik a naptár legnehezebb pályáján.

részletek

Amerika után Ausztráliát is meghódította Norris

A sokak által legjobbnak tartott virtuális sorozat, a Supercars mezőnyében vendégszerepelt Lando Norris, ráadásul a lépés is kijött neki, és futamot nyert az austini pályán.

részletek

Raikkönennel barátkozni is lehet – ha nem lát kamerát

Különleges helyzetben van Bereznay Dániel, az Alfa Romeo e-sportolója, aki személyesen ismeri Antonio Giovinazzit és Kimi Raikkönent. Ugyancsak megosztotta velünk, miért nem várják tárt karokkal a virtuális F1-es nagydíjakon.

részletek

Tim Gábor nyerte a Magyar Erally Országos Bajnokságot R2-ben

Tim Gábor 2018-ban és 2019-ben is lemaradt a Rally2 bajnoki címéről, főként a sorozatos műszaki hibák miatt. Azonban ami a valóságban nem sikerült, összejött a virtuális térben. A többszörös bajnok pilóta megnyerte az MNASZ által kiírt Magyar ERally Országos Bajnokság R2-es kategóriáját.

részletek

Világbajnok csatlakozik a virtuális F1-hez

Öt aktív F1-es pilóta mellett futballista, krikettjátékos és Petter Solberg is rajthoz áll a hétvégi virtuális F1-es futamon - utóbbi a WRC-ben és a WRX-ben is világbajnok lett, de online nem számít túl tapasztaltnak.

részletek